Čanak: Nezavisnost je Crnoj Gori donela bolji život za građane

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 20. 06. 2015. | Komentara: 0

Čanak: Nezavisnost je Crnoj Gori donela bolji život za građane

PODGORICA - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak kazao je na kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore kako je, od početka, verovao u evropski i evroatlantsku put Crne Gore. Nakon devet godina nezavisnosti, Crna Gora je, prema njegovim rečima, napredovala.

LSV
 
- Danas da se održava referendum, svi bi bili za nezavisnost, jer je pokazala da je došao bolji život za građane - kazao je Čanak.
 
Crna Gora je, prema njegovim rečima, ispred Srbije. Na pitanje šta se to desilo što je podstaklo napredak države, Čanak je naveo: "Desilo se nešto jednostavno, a to je DPS".
 
(BILSV, 20.06.2015)



Izjave | Petak, 05. 04. 2019. | Komentara: 0

Rusija ne poštuje Srbiju

Svaka zemlja, pa i Rusija,  trebala bi  da postupi po poternici Interpola i da Mirjanu Marković izruči pravosudnim organima Srbije, izjavio je za KTV portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton. 
Izjave | Četvrtak, 04. 04. 2019. | Komentara: 0

LSV je opoziciona stranka koja ne pristaje na prevaru

Poistovećivanje ulice i parlamenta je izuzetno opasno i to smo već videli u skorijoj istoriji, a za vešala za koja me prozivaju već 19 godina bila su deo jednog govora, u kojem sam mnogo važniju stvar rekao, istakao je lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. Gostujući u emisiji „Pravac“ televizije Pink 3, Čanak je ponovio da je to bila reakcija na otmicu odbornika LSV u skupštini Zrenjanina Jana Svetlika.
Izjave | Sreda, 03. 04. 2019. | Komentara: 0

Nepoštovanjem Ustava upitan imidž Srbije

Od 2002. godine nije bilo nikakve debate o Vojvodini. Tada je bio omnibus zakon kojim su vraćene određene ingerencije AP Vojvodini i posle toga je samo 2014. potvrđivan Statut Vojvodine, ali nije bilo debate. Ovo je bio prvi put da se od 2002. godine uopšte razgovara o AP Vojvodini, kazao je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook