Čanak: Očekujem fer izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 02. 04. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Očekujem fer izbore

NOVI SAD – Predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da se nada da će predsednički izbori proteći u fer atmosferi, u kojoj će građani slobodno izneti svoju biračku volju.

LSV

- Nadam se da će izbori proteći u fer atmosferi, za razliku od kampanje. Kampanja je bila veoma teška i nadam se da će građani slobodno izneti svoju volju na biralištima. Neka onaj kome građani daju najviše poverenja, i pobedi - rekao je Čanak novinarima nakon što je glasao.

On je na glasanju bio sa sinom Milanom, za kojeg je rekao da prvi put glasa, pošto je postao punoletan. 
 (BILSV, 02.04.2017)



Izjave | Četvrtak, 02. 08. 2012. | Komentara: 1

Sedam amandmana na predlog izmene zakona o NBS

NOVI SAD - Narodni poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine podneli su sedam amandmana na predlog izmene zakona o Narodnoj banci Srbije. U toku rasprave o predlogu izmena ovog zakona, oštro su se suprotstavili činjenici da se o trenutno najvažnijoj instituciji u državi donosi zakon po hitnom postupku i to početkom avgusta.
Izjave | Četvrtak, 02. 08. 2012. | Komentara: 0

Čanak podneo ostavku zbog odnosa vlasti prema Vojvodini

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak podneo je ostavku na mesto predsednika Nacionalnog saveta za decentralizaciju u znak protesta, kako je rekao novinarima, zbog uništavanja poslednjih tragova autonomije Vojvodine i obesmišljavanja ideje decentralizacije od strane državnih organa.
Izjave | Petak, 27. 07. 2012. | Komentara: 0

Država blagonaklona prema ekstremističkim organizacijama

NOVI SAD - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine i narodna poslanica Aleksandra Jerkov izjavila je za današnji Press da je presuda Laslu Šašu, novinaru koji je u zatvoru zbog prozivanja Lasla Torockaja, vođe ekstremističkog pokreta „64 županije", još jedan pokazatelj da je država blagonaklona prema organizacijama kao što je „64 županije".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook