Čanak: Očekujem fer izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 02. 04. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Očekujem fer izbore

NOVI SAD – Predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da se nada da će predsednički izbori proteći u fer atmosferi, u kojoj će građani slobodno izneti svoju biračku volju.

LSV

- Nadam se da će izbori proteći u fer atmosferi, za razliku od kampanje. Kampanja je bila veoma teška i nadam se da će građani slobodno izneti svoju volju na biralištima. Neka onaj kome građani daju najviše poverenja, i pobedi - rekao je Čanak novinarima nakon što je glasao.

On je na glasanju bio sa sinom Milanom, za kojeg je rekao da prvi put glasa, pošto je postao punoletan. 
 (BILSV, 02.04.2017)



Izjave | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Srbija ne prepoznaje manjine kao potencijal

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević ocenila je danas da Srbija još ne prepoznaje manjine kao potencijal društva.
Izjave | Petak, 08. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović uručio pakete u naselju Bangladeš

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović i direktor Centra za socijalni rad Gojko Vujnović posetili su danas, povodom Svetskog dana Roma posetili danas naselje Bangladeš i tom prilikom stanovnicima ovog romskog naselja uručili pakete pomoći. Nakon obilaska nekoliko porodica kojima je predao pakete, Jovanović je čestitao prisutnim članovima ove zajednice i svim građanima i građankama romske nacionalnosti Svetski dan Roma.
Izjave | Petak, 08. 04. 2011. | Komentara: 0

Preko 400 miliona dinara za ugrožena područja Srednjeg i Severnog Banata

NOVI SAD - Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, na čijem je čelu funkcioner LSV, Daniel Petrović izdvojio je urgentno preko 400 miliona dinara za posebno ugrožena područja Severnog i Srednjeg Banata, kao i za ostala područja na teritoriji AP Vojvodine ugrožena podzemnim i površinskim vodama.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook