Čanak: Ova vlada nema alternativu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 16. 03. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Ova vlada nema alternativu

BEOGRAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas da će LSV podržati rekonstrukciju vlade jer ona u Srbiji "nema alternativu".

- Nije Bog zna šta, ali je najbolja koju možemo da imamo u ovom trenutku - kazao je Čanak. On je naveo da bi svaki drugi put "mogao da se poredi sa penjanjem uz pokretne stepenice u pogrešnom smeru".

Čanak je kazao da vlada nije dovoljno uradila po pitanju lustracije, definisanja nadležnosti Vojvodine, vraćanja imovine i formiranja policijske uprave za Vojvodinu.

- Ali ko kaže da nije uradjeno ništa, zlonameran je - rekao je Čanak i podsetio na viznu liberalizaciju i hapšenje Radovana Karadžića.


(BILSV, 14.03.2011.)




Izjave | Utorak, 04. 10. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Očekujem da nas Mađarska ne koči

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević, koja u tom domu vodi odbor za evropske integracije i međuregionalnu saradnju, očekuje da susedna Mađarska neće kočiti kandidaturu Srbije za članstvo u EU i da će na pravi način razumeti zakon o restituciji.
Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

NOVI SAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški, izjavio je da pozivanje građanki i građana da se izjasne kao Vojvođanke, odnosno Vojvođani nije kampanja LSV, ali je dodao da svako ima pravo da se izjasni onako kako se oseća.
Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Pitaću Dačića koliko je ljudi uhapšeno

NOVI SAD - Republička poslanica i portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je za današnji Pres da država ima veoma mlak stav prema ekstremističkim grupama, čime šalje lošu poruku da samo treba biti dovoljno nasilan i država će to podržati.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook