Demokratija nije samo sloboda govora, nego i zaštita društva

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 17. 04. 2020. | Komentara: 0

Demokratija nije samo sloboda govora, nego i zaštita društva

NOVI SAD - Bojan Kostreš, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine, izjavio je danas da demokratija ne znači samo slobodu govora i iznošenja ideja nego i zaštitu društva od destrukcije, nezakonitog i antiustavnog delovanja. Upitan kako komentariše izjavu Saše Radulovića, lidera pokreta DJB, da su mediji u Srbiji „politički protivnici građana“, uključujući i N1 i Danas, Kostreš je rekao da ga od tog čoveka više ništa ne iznenađuje. 

LSV

- Ko ne razume ulogu medija u društvu i njihov značaj, kao i potrebu da oni budu prenosioci vesti a ne propagandne alatke u nečijim rukama, zaista ne zaslužuje prisustvo u javnom prostoru. Demokratija ne znači samo slobodu govora i iznošenja ideja nego i zaštitu društva od destrukcije, nezakonitog i antiustavnog delovanja - kazao je Kostreš za rubriku „Pitanje/odgovor“ lista Danas.

(SzILSV, 17.04.2020)




Izjave | Petak, 18. 11. 2022. | Komentara: 0

Nema više sedenja na dve stolice

Pogrešili smo i svesni smo toga. Svojim delima ćemo pokazati šta mislimo i šta želimo da uradimo. Mi moramo da dođemo u novo vreme, sa novim idejama i novom energijom da se borimo za ono zbog čega smo osnovani. Liga socijaldemokrata Vojvodine 32 godine nije odustala, niti će odustati od svog vrednosnog sistema, kazao je generalni sekretar LSV Bojan Kostreš
Izjave | Četvrtak, 17. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Grafiti su skretanje pažnje da pored Kosova postoji i Vojvodina

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kritikovao je grafite „Brigada Sever, Vojvodina Vojvođanima“, koji su osvanuli na nekoliko lokacija u Novom Sadu, a čiji je autor organizacija Mlada Vojvodina.
Izjave | Subota, 12. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Ne može Liga da sedi na dve stolice

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u situaciji, u kojoj je biračko telo podeljeno, LSV ne može da sedi na dve stolice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook