DS izumela prekomponovanje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 22. 11. 2013. | Komentara: 0

DS izumela prekomponovanje

NOVI SAD –  Zamenik predsendika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš za Novosti je, povodom promene vlasti u Subotici, ocenio da je očigledno da je SVM prešao na stranu SNS, jer su pre Subotice oni podržali naprednjake i u Kikindi, Zrenjaninu i još nekoliko manjih mesta.

LSV

Istakao je da se LSV ne slaže s modelom prekomponovanja vlasti, ali navodi da to nije izum SNS, nego upravo DS, primenjen jos 2008. u nekoliko gradova Vojvodine:
– Trebalo bi da se sete izreke - ko se mača lati, od njega i strada – rekao je Kostreš.

(BILSV, 22. 11. 2013)



Izjave | Subota, 13. 11. 2021. | Komentara: 0

U školama učiti o religiji, veronauci je mesto u verskim ustanovama

Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar izjavio je da je veronauci mesto u crkvi, a ne u školama. On je gostujući na televiziji Prva istakao da je Srbija sekularna država, da su crkva i država odvojene, a prema članu 11. Ustava, nijedna religija ne može da bude nametana i obavezna.
Izjave | Petak, 12. 11. 2021. | Komentara: 0

Marton: Muralu sa likom Mladića nije mesto ni u jednom gradu

Muralu sa likom Ratka Mladića nije mesto ni u Beogradu, ni u bilo kom drugom gradu. Komunalna policija ili inspekcija su morale reagovati ranije i naložiti uklanjanje murala u Njegoševoj ulici u Beogradu, izjavio je portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton. 
Izjave | Nedelja, 07. 11. 2021. | Komentara: 0

Probleme na Balkanu je lako rešiti, ali ih treba nazvati pravim imenom

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da na Balkanu postoji nekoliko upaljenih fitilja. Kako je rekao, to je severo-istočna Bosna i Hercegovina, Kosovo, pitanje podele Bosne, pitanje srpskog sveta kao lažnog imena za veliku Srbiju, pitanje hrvatskih ekstremističkih pretenzija na delove Bosne i Hercegovine, Crna Gora kao deo ruskog plana za izlazak na topla mora... 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook