DS izumela prekomponovanje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 22. 11. 2013. | Komentara: 0

DS izumela prekomponovanje

NOVI SAD –  Zamenik predsendika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš za Novosti je, povodom promene vlasti u Subotici, ocenio da je očigledno da je SVM prešao na stranu SNS, jer su pre Subotice oni podržali naprednjake i u Kikindi, Zrenjaninu i još nekoliko manjih mesta.

LSV

Istakao je da se LSV ne slaže s modelom prekomponovanja vlasti, ali navodi da to nije izum SNS, nego upravo DS, primenjen jos 2008. u nekoliko gradova Vojvodine:
– Trebalo bi da se sete izreke - ko se mača lati, od njega i strada – rekao je Kostreš.

(BILSV, 22. 11. 2013)



Izjave | Petak, 11. 12. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Zbog svojih ubeđenja ne valjam ni vlasti ni opoziciji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da od 1990. godine, kada je ušao u politiku, nije bio omiljen nijednoj vlasti i skoro nijednoj opoziciji jer nema priču, već ubeđenja od kojih nikada ne odstupa. On je gostujući na televiziji Happy istakao da nije ni iz jedne političke kuhinje kojih je nekoliko u Beogradu, već iz Novog Sada, Vojvodine i ima drugačije ideje, što ne valja ni jednima, ni drugima.
Izjave | Četvrtak, 10. 12. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Privatizacija NIS-a je zločin prema državi i građanima

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da privatizacija Naftne industrije Srbije nije kriminal u pravom smislu te reči, ali da je u pitanju zločin prema državi, njenim građanima i njenim interesima. 
Izjave | Ponedeljak, 07. 12. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Užasnut sam što nema aplauza lekarima

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je sinoć da se zbog pandemije koronavirusa svako jutro oseća kao da treba primiti izveštaje s fronta, a da ga je pogodila smrt dugogodišnjeg člana LSV. Rekao je i da se i sam juče testirao na koronu, jer je imao temperaturu, te da je test bio negativan.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook