Dve vlade su morale pričati o Zakonu o finansiranju Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 28. 10. 2016. | Komentara: 0

Dve vlade su morale pričati o Zakonu o finansiranju Vojvodine

NOVI SAD – Pokrajinski poslanik Branislav Bogaroški ocenio je da na dnevnom redu sednice Pokrajinske i republičke vlade izostao ozbiljan razgovor o Zakonu o finansiranju nadležnosti AP Vojvodine.

lsv

- Dobro je što je do tog sastanka došlo, ali nadam se da će to postati model komunikacije a ne izuzetak zato što je ista stranka na vlasti i na republičkom i na pokrajinskom nivou. Meni je veći utisak šta je izostalo sa tog sastanka, a to je ozbiljna priča o Zakonu o finansiranju. Čini mi se da to nije bila tema, a morala je da bude glavna tema tog sastanka – kazao je Bogaroški odgovarajući na pitanje „Koji su efekti zajedničke sednice Pokrajinske i republičke vlade?“ u anketi emisije „Politbiro“ RTV-a.


(BILSV, 28. 10. 2016)



Izjave | Ponedeljak, 20. 06. 2022. | Komentara: 0

Marton: Da je Tadić branio NIS kao što brani Kosovo, građani Srbije danas ne bi strepeli

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton osvrnuo se na najnovije političke stavove bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića. Marton je u tvitu napisao da se za vreme Tadića Srbija odrekla Naftne industrije Srbije, a sada on govori kako se država nikada neće odreći Kosova. 
Izjave | Sreda, 08. 06. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Otvoreni Balkan nije zamena za EU već stranputica

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je u razgovoru za Pobjedu da je „Otvoreni Balkan“ stranputica koja treba da pravi privide nekakvog otvaranja i integracija na Balkanu, a suštinski da uradi nešto što je potpuno drugačije.
Izjave | Utorak, 07. 06. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Bocan-Harčenko bi zbog pretnje trebalo da bude persona non grata

Uveren sam da bi poseta Sergeja Lavrova, da je do nje došlo, ugrozila inicijativu „Otvoreni Balkan“, jer je agresija Ruske Federacije na Ukrajinu jasno pokazala karakter režima u Moskvi. To je totalitarni agresivni režim koji ima svoje imperijalne ideje i za njega je čitava planeta igralište na kome se nema milosti ni za koga, osim za interese Ruske Federacije, navodi za Danas Nenad Čanak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook