Finansiranje pokrajinske kampanje pre svega iz budžetskih izvora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 16. 04. 2012. | Komentara: 0

Finansiranje pokrajinske kampanje pre svega iz budžetskih izvora

NOVI SAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški, odgovarajući na pitanje „Kako ćete finansirati kampanju za pokrajinske izbore?“, rekao je u emisiji Politbiro na RTV-u da će se Liga pre svega finansirati iz budžetskih izvora koji su dostupni za finansiranje rada političkih partija i izbornu kampanju.

Branislav Bogaroski

- Mislim da će nam to biti osnovica onoga što ćemo potrošiti. Takođe, kao i do sada, i iz članarine i priloga našeg članstva i simpatizera. Mislim da će to biti gro prihoda – rekao je Bogaroški.
On je zaključio i da će se uspeh u prikupljanju prihoda i donacija videti do kraja izbornog perioda.
 
(BILSV, 16.04.2012.)



Izjave | Četvrtak, 20. 05. 2021. | Komentara: 0

Pozitivan odnos većine prema manjini uslov je zdravog društva

Član Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Mirća Lelea izjavio je da je važno stimulisati ljude da primaju vakcine.
Izjave | Četvrtak, 13. 05. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Dodik se, da bi ostao na vlasti, danas umiljava NATO-u, juče Putinu, a sutra...

Bilo kakva dalja priča o promenama granica na Balkanu je otvaranje Pandorine kutije iz koje izlaze apsolutno sva zla. Već 30 godina ponavljam jedno te isto, a to je ko pokuša da menja granice na Balkanu, on je zločinac - kaže Čanak.
Izjave | Utorak, 11. 05. 2021. | Komentara: 0

Evropska unija je antiratni projekat

Evropska ideja je jedna velika antiratna ideja koju su pokušali da ostvare naši preci. Koliko su uspeli u tome to je sada diskutabilno, koliko je ona uspela da nešto napravi od Evrope je, takođe, diskutabilno, osim činjenice je da na tlu Evorpe ovo najduži mir koji je trajao između, recimo, Francuske i Nemačke. Osim nesreće koju smo imali na teritoriji bivše Jugoslavije, izjavio je Nenad Čanak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook