Finansiranje pokrajinske kampanje pre svega iz budžetskih izvora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 16. 04. 2012. | Komentara: 0

Finansiranje pokrajinske kampanje pre svega iz budžetskih izvora

NOVI SAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški, odgovarajući na pitanje „Kako ćete finansirati kampanju za pokrajinske izbore?“, rekao je u emisiji Politbiro na RTV-u da će se Liga pre svega finansirati iz budžetskih izvora koji su dostupni za finansiranje rada političkih partija i izbornu kampanju.

Branislav Bogaroski

- Mislim da će nam to biti osnovica onoga što ćemo potrošiti. Takođe, kao i do sada, i iz članarine i priloga našeg članstva i simpatizera. Mislim da će to biti gro prihoda – rekao je Bogaroški.
On je zaključio i da će se uspeh u prikupljanju prihoda i donacija videti do kraja izbornog perioda.
 
(BILSV, 16.04.2012.)



Izjave | Petak, 29. 01. 2021. | Komentara: 0

Osuditi nasilnika, podržati žrtve (a ne obrnuto)

Svest javnosti, ali ni, pre svega, medijskih poslenika, nažalost i dalje nije na tom nivou da se sprečava ili ne forsira dalja viktimizacija žrtava ’kopanjem’ po njihovom životu, interesovanjem i objavljivanjem intimnih detalja i podataka koji bi mogli da naruše privatnost žrtava, ali i sudski postupak koji je u toku.
Izjave | Petak, 29. 01. 2021. | Komentara: 0

Marton: Selaković da radi svoj posao a ne da se bavi mitomanijom

Komentarišući izjavu ministra inostranih poslova Srbije Nikola Selaković da nije Stefana Nemanje ne bismo se prezivali na ić, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da bi Selaković trebao da se bori za poboljšanje spoljnopolitičke pozicije naše zemlje, umesto što se bavi mitovima i istorijskim pitanjima.
Izjave | Četvrtak, 28. 01. 2021. | Komentara: 0

Marton: Ideologije koje su dovele do Holokausta i danas žive

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je, povodom Međunarodnog dana sećanja na žrtve Holokausta, da ideje koje su dovele do tog zločina i danas, nažalost, žive.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook