Finansiranje pokrajinske kampanje pre svega iz budžetskih izvora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 16. 04. 2012. | Komentara: 0

Finansiranje pokrajinske kampanje pre svega iz budžetskih izvora

NOVI SAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški, odgovarajući na pitanje „Kako ćete finansirati kampanju za pokrajinske izbore?“, rekao je u emisiji Politbiro na RTV-u da će se Liga pre svega finansirati iz budžetskih izvora koji su dostupni za finansiranje rada političkih partija i izbornu kampanju.

Branislav Bogaroski

- Mislim da će nam to biti osnovica onoga što ćemo potrošiti. Takođe, kao i do sada, i iz članarine i priloga našeg članstva i simpatizera. Mislim da će to biti gro prihoda – rekao je Bogaroški.
On je zaključio i da će se uspeh u prikupljanju prihoda i donacija videti do kraja izbornog perioda.
 
(BILSV, 16.04.2012.)



Izjave | Sreda, 27. 01. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Rusija reketira energetski ucenjenu Srbiju prodajom oružja

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izneo je tvrdnju da Srbija kupuje oružje od Rusije jer Moskva tako „tajno naplaćuje 'reket'“ od Srbije koja je energetski ucenjena od te zemlje.
Izjave | Četvrtak, 21. 01. 2021. | Komentara: 0

Bolji život građana treba da bude nacionalni interes Srbije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je u protekloj nedelji jedino gluplje što je čuo od odbrane američkog predsednika Donalda Trampa za pozivanje i podstrekivanje na oružanu pobunu izjava „prave“ opozicije da se oformi ministarstvo za izbore.
Izjave | Sreda, 20. 01. 2021. | Komentara: 0

Marton: Kvalitetan izborni proces veoma bitan za demokratsku Srbiju

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da LSV nije dobila predlog zajedničke platforme za dijalog o izbornim uslovima koji su sačinili PSG, DS i SSP. Marton kaže da su ligaši spremni na analizu svih predloga, jer smatraju da je „kvalitetan izborni proces veoma bitan za demokratsku Srbiju“. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook