Finansiranje pokrajinske kampanje pre svega iz budžetskih izvora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 16. 04. 2012. | Komentara: 0

Finansiranje pokrajinske kampanje pre svega iz budžetskih izvora

NOVI SAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški, odgovarajući na pitanje „Kako ćete finansirati kampanju za pokrajinske izbore?“, rekao je u emisiji Politbiro na RTV-u da će se Liga pre svega finansirati iz budžetskih izvora koji su dostupni za finansiranje rada političkih partija i izbornu kampanju.

Branislav Bogaroski

- Mislim da će nam to biti osnovica onoga što ćemo potrošiti. Takođe, kao i do sada, i iz članarine i priloga našeg članstva i simpatizera. Mislim da će to biti gro prihoda – rekao je Bogaroški.
On je zaključio i da će se uspeh u prikupljanju prihoda i donacija videti do kraja izbornog perioda.
 
(BILSV, 16.04.2012.)



Izjave | Ponedeljak, 21. 12. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Vratiti ukradena umetnička dela vlasnicima, to je civilizacijska obaveza

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozvao je vlasti u regionu da bez oklevanja sva umetnička dela koja su opljačkana tokom ratova devedesetih godina 20. veka vrate vlasnicima, i podsetio da je Skupština Vojvodine 2001. godine, u vreme kada je on bio njen predsednik, dala primer kako se to radi vraćanjem Bauerove zbirke u Gradski muzej Vukovara, sa oko 3.000 umetnina. 
Izjave | Sreda, 16. 12. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Ko nije za Rusiju, taj nije opozicija

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da bi primio bilo čiju vakcinu koja je međunarodno priznata i proverena. Kako je rekao, priča o tome da li je vakcina kineska ili ne će biti priča o tome po kojoj ceni je ona nabavljena. Ali, kako kaže, njega to ne interesuje jer su u pitanju ljudski životi.
Izjave | Subota, 12. 12. 2020. | Komentara: 0

Stav Obradovića pokazuje amaterizam tzv. opozicije

Promena stava Boška Obradovića oko izlaska na izbore nastavak je amaterske politike koju vodu takozvana Ujedinjena opozicija Srbije, ocenio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook