I beli listići odgovorni za izborni rezultat

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 27. 02. 2016. | Komentara: 0

I beli listići odgovorni za izborni rezultat

NOVI SAD – Odgovarajući na pitanje kako "bele listiće" izvesti na birališta, pokrajinska poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević ocenila je u izjavi za emisiju "Politbiro" na RTV da je i ta opcija odgovorna za rezultat izbora.


– Oni koji ne izađu na birališta i oni koji izađu i ne glasaju, direktno su delom odgovorni za to ko će biti na vlasti u naredne četiri godine. Imamo iza sebe jedno jako dragoceno iskstvo, kada je na izborima 2012. godine fenomen belih listića uzeo maha kod nas, te danas za predsednika imamo osobu koje se svi stidimo, a živimo ovako kako živimo – zaključila je Sedlarević.

(BILSV, 27. 02. 2016)



Izjave | Sreda, 12. 07. 2023. | Komentara: 0

U Srbiji su zakoni i dobrosusedski odnosi iza ličnih interesa

Upitan da prokomentariše neizručenje Svetozara Marovića Crnoj Gori, a o čemu su pitani i predsednici Crne Gore i Srbije Jakov Milatović i Aleksandar Vučić prilikom nedavnog susreta, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Bojan Kostreš je rekao da je takva situacija neverovatna.
Izjave | Utorak, 27. 06. 2023. | Komentara: 0

Marton: Vučić svojim istupima produbljuje podele u našem društvu

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je za zrenjaninsku KTV da su građani sa pravom veoma nezadovoljni  i da je to razlog zašto već nedeljama protestuju. 
Izjave | Četvrtak, 22. 06. 2023. | Komentara: 0

Pokrajinska vlada da učini sve da RTV što pre dobije direktora

Predsednik poslaničke grupe „Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija“ u Skupštini AP Vojvodine Saša Šućurović pozvao je Pokrajinsku vladu i njenog predsednika Igora Mirovića da učine sve da Upravni odbor RTV u što kraćem roku izabere direktora pokrajinskog javnog medijskog servisa. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook