Imenovanje neće ugroziti koaliciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 20. 03. 2015. | Komentara: 0

Imenovanje neće ugroziti koaliciju

BEOGRAD – Komentarišući odluku Pokrajinske vlade, koja je telefonskim putem juče ponovo postavila Martu Takač na mesto direktora „Vojvodinašuma“, potpredsednik Vlade, Branislav Bogaroški, koji je inače na glasanju bio uzdržan, rekao je za TV Studio B da ta odluka neće ugroziti odnose među koalicionim partnerima.

LSV

– Ovo je razlika u mišljenjima povodom kadrovskog pitanja. Mislim da se koalicije sklapaju i opstaju isključivo ako postoji kritička ideološka osnova za zajedničko delovanje, a sve nesuglasice koje nisu političkog tipa na neki način mogu da se prevaziđu. Tako pretpostavljam i ova – rekaoje Bogaroški. Za Dnevnik je danas pojasnio da i dalje stoji na stanovištu da je Martu Takač smenila sudska presuda koju treba poštovati.  

(BILSV, 20. 03. 2015)



Izjave | Subota, 02. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvodina mora biti tema ovih izbora. Sačuvaćemo vojvođanski način života

Koalicija VOJVOĐANI – Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Zajedno za Vojvodinu – Bojan Kostreš insistira na decentralizaciji i da se pokrajini vrate nadležnosti, kazao je kandidat za pokrajinskog poslanika Aleksandar Marton.
Izjave | Sreda, 29. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvođani se bore za bolju i bogatiju Vojvodinu

Resetovanje Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani je deo procesa smene generacija, a mladi i obrazovani ljudi, koji nameću svoje ideje, preuzeli su stranku. Ta obnovljena Liga treba da pošalje poruku da se mi borimo za bolju i bogatiju Vojvodinu, rekao je za Radio-televiziju Vojvodine predsednik LSV-Vojvođani Bojan Kostreš.
Izjave | Nedelja, 19. 11. 2023. | Komentara: 0

Opozicija da shvati da je i u Vojvodini moguća promena

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je da Ligi i drugim opozicionim strankama atmosfera, u kojoj su pokrajinski izbori raspisani, ide na ruku. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook