Imenovanje neće ugroziti koaliciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 20. 03. 2015. | Komentara: 0

Imenovanje neće ugroziti koaliciju

BEOGRAD – Komentarišući odluku Pokrajinske vlade, koja je telefonskim putem juče ponovo postavila Martu Takač na mesto direktora „Vojvodinašuma“, potpredsednik Vlade, Branislav Bogaroški, koji je inače na glasanju bio uzdržan, rekao je za TV Studio B da ta odluka neće ugroziti odnose među koalicionim partnerima.

LSV

– Ovo je razlika u mišljenjima povodom kadrovskog pitanja. Mislim da se koalicije sklapaju i opstaju isključivo ako postoji kritička ideološka osnova za zajedničko delovanje, a sve nesuglasice koje nisu političkog tipa na neki način mogu da se prevaziđu. Tako pretpostavljam i ova – rekaoje Bogaroški. Za Dnevnik je danas pojasnio da i dalje stoji na stanovištu da je Martu Takač smenila sudska presuda koju treba poštovati.  

(BILSV, 20. 03. 2015)



Izjave | Utorak, 27. 09. 2011. | Komentara: 0

Poslanička grupa LSV pisala Egerešiju

NOVI SAD - Pokrajinski poslanici Lige socijaldemokarta Vojvodine zatražili su juče od predsednika Skupštine APV Šandora Egerešija da zakaže hitnu sednicu parlamenta na kojoj bi se rasnravljalo o nedavnom skandalaznom otkazivanju skušptinske rasprave.
Izjave | Utorak, 27. 09. 2011. | Komentara: 0

Utvrditi odgovornost za sramno otkazivanje sednice Skupštine AP Vojvodine

NOVI SAD - Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine uputila je juče pismo predsedniku skupštine Šandoru Egerešiju u kojem od njega traži da zakaže hitnu sednicu pokrajinskog parlamenta na kojoj bi se utvrdilo kako je došlo do otkazivanja sednice zakazane za 12. septembra
Izjave | Ponedeljak, 26. 09. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Nema razloga da Srbije ne dobije status kandidata

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je da nema razloga da Srbija ne dobije status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji jer ispunjava sve obaveze, prenosi današnji Dnevnik.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook