Imenovanje neće ugroziti koaliciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 20. 03. 2015. | Komentara: 0

Imenovanje neće ugroziti koaliciju

BEOGRAD – Komentarišući odluku Pokrajinske vlade, koja je telefonskim putem juče ponovo postavila Martu Takač na mesto direktora „Vojvodinašuma“, potpredsednik Vlade, Branislav Bogaroški, koji je inače na glasanju bio uzdržan, rekao je za TV Studio B da ta odluka neće ugroziti odnose među koalicionim partnerima.

LSV

– Ovo je razlika u mišljenjima povodom kadrovskog pitanja. Mislim da se koalicije sklapaju i opstaju isključivo ako postoji kritička ideološka osnova za zajedničko delovanje, a sve nesuglasice koje nisu političkog tipa na neki način mogu da se prevaziđu. Tako pretpostavljam i ova – rekaoje Bogaroški. Za Dnevnik je danas pojasnio da i dalje stoji na stanovištu da je Martu Takač smenila sudska presuda koju treba poštovati.  

(BILSV, 20. 03. 2015)



Izjave | Utorak, 30. 08. 2011. | Komentara: 0

Samo izvorni prihodi rešavaju problem finansiranja Vojvodine

NOVI SAD - Komentarišući Nacrt zakona o javnoj svojini, portparolka i narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov istakla je za današnji Dnevnik da su dva najveća interesa Vojvodine da joj ostane onaj novac koji se u njoj zaradi, ili makar najveći deo te sume, kao i poštovanje specifičnosti koje Vojvodina ima u odnosu na ostatak Srbije.
Izjave | Ponedeljak, 29. 08. 2011. | Komentara: 0

Postaviti zastavu AP Vojvodine unutar stadiona

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović uputio je danas pismo rukovodstvu JKP "Poslovni prostor", zatraživši da se na jarbolu unutar gradskog stadiona "Karađorđe", tokom održavanja sportskih takmičenja pored zastava Republike Srbije i Grada Novog Sada, postavi i zastava Autonomne pokrajine Vojvodine.
Izjave | Sreda, 24. 08. 2011. | Komentara: 0

Napreduje zamena vrelovoda na Limanima

NOVI SAD - Zamena dotrajalog vrelovoda na Limanima, u bloku Šekspirove, Fruškogorske i Balzakove ulica, teče po planu i ovi radovi trebalo bi da budu gotovi u predviđenom roku, do 20. septembra, najavljeno je tokom današnjeg obilaska predsednika Skupštine grada Aleksandra Jovanovića i direktora "Novosadske toplane" Vladimira Jelića rekonstrukciji vrelovodne mreže.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook