Imenovanje neće ugroziti koaliciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 20. 03. 2015. | Komentara: 0

Imenovanje neće ugroziti koaliciju

BEOGRAD – Komentarišući odluku Pokrajinske vlade, koja je telefonskim putem juče ponovo postavila Martu Takač na mesto direktora „Vojvodinašuma“, potpredsednik Vlade, Branislav Bogaroški, koji je inače na glasanju bio uzdržan, rekao je za TV Studio B da ta odluka neće ugroziti odnose među koalicionim partnerima.

LSV

– Ovo je razlika u mišljenjima povodom kadrovskog pitanja. Mislim da se koalicije sklapaju i opstaju isključivo ako postoji kritička ideološka osnova za zajedničko delovanje, a sve nesuglasice koje nisu političkog tipa na neki način mogu da se prevaziđu. Tako pretpostavljam i ova – rekaoje Bogaroški. Za Dnevnik je danas pojasnio da i dalje stoji na stanovištu da je Martu Takač smenila sudska presuda koju treba poštovati.  

(BILSV, 20. 03. 2015)



Izjave | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Predsedništvo LSV zauzeće stav o predlogu
za rekonstrukciju Vlade Vojvodine

NOVI SAD - Komentarišući početak pregovora o rekonstrukciji Vlade Vojvodine, potpredsednik pokrajinske vlade Dušan Jakovljev rekao je za današnji Dnevnik da će konačan stav Lige socijaldemokrata Vojvodine o tom predlogu doneti njeno Predsedništvo.
Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Jakovljev: Efikasnost pokrajinske vlade zavisi od republičke

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) učestvovaće u razgovorima o eventualnim promenama u pokrajinskoj vladi kad bude obaveštena o tome šta se predlaže, izjavio je danas Tanjugu predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev.
Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ističu zastave širom Vojvodine

NOVI SAD - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine, u poslednjih nedelju dana, smanjili su broj lokalnih samouprava u pokrajini u kojima nisu bile istaknute zastave Vojvodine. Sada se vojvođanska trobojka vijori u 32 od ukupno 45 opština i gradova, piše današnja Politika.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook