Imenovanje neće ugroziti koaliciju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 20. 03. 2015. | Komentara: 0

Imenovanje neće ugroziti koaliciju

BEOGRAD – Komentarišući odluku Pokrajinske vlade, koja je telefonskim putem juče ponovo postavila Martu Takač na mesto direktora „Vojvodinašuma“, potpredsednik Vlade, Branislav Bogaroški, koji je inače na glasanju bio uzdržan, rekao je za TV Studio B da ta odluka neće ugroziti odnose među koalicionim partnerima.

LSV

– Ovo je razlika u mišljenjima povodom kadrovskog pitanja. Mislim da se koalicije sklapaju i opstaju isključivo ako postoji kritička ideološka osnova za zajedničko delovanje, a sve nesuglasice koje nisu političkog tipa na neki način mogu da se prevaziđu. Tako pretpostavljam i ova – rekaoje Bogaroški. Za Dnevnik je danas pojasnio da i dalje stoji na stanovištu da je Martu Takač smenila sudska presuda koju treba poštovati.  

(BILSV, 20. 03. 2015)



Izjave | Petak, 29. 10. 2010. | Komentara: 0

Niko ne može da se provuče

NOVI SAD - Forum Lige socijaldemokrata Vojvodine o lustraciji u okviru kampanje "Podvuci liniju" održan je sinoć u Novom Sadu. Tema foruma bila je izmena i primena Zakona o lustraciji, kao i potreba da se lustracija konačno sprovede.
Izjave | Utorak, 26. 10. 2010. | Komentara: 0

Profesionalizovati administraciju u Srbiji

BEOGRAD - Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu uskoro će definisati status državnih i lokalnih službenika čiji položaj zavisi od izbora, zbog politizacije administracije, najavio je danas državni sekretar tog ministarstva Duško Radaković.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook