Incident sa SPS-om mnogo više od političke strasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2016. | Komentara: 0

Incident sa SPS-om mnogo više od političke strasti

NOVI SAD – Komentarišući incident u kom je privatno obezbeđenje iz Socijalističke partije Srbije onemogućilo Ligu socijaldemokrata Vojvodine u predaji liste za pokrajinske izbore, članica Predsedništva LSV i pokrajinska poslanica mr Maja Sedlarević kaže da je to bilo mnogo više od političke strasti kako predstavlja SPS.

 
- Oni su bili privatno obezbeđenje Socijalističke partije Srbije i na naše molbe i na našu želju da uđemo u zgradu, na šta imamo pravo, oni su rekli da nema nikakvih problema, da će nas pustiti da uđemo kada Socijalistička partija Srbije preda svoj izbornu listu – istakla je ona u izjavi za portal Istinomer.rs.
 
- Mi smo se dogovorili da predamo svoju izbornu listu ne zbog toga što nam je važan broj na izbornom listiću, nego zbog toga što je to kraj jednog ogromnog i veoma teškog i napornog posla u kome mnogo aktivista radi skoro 48 sati. I, prosto smo procenili da je mnogo bolje da predamo tad listu i da onda svi možemo da se odmorimo i završimo jedan veliki posao, nego da sačekamo da to bude kasnije. I to je bio jedini razlog što smo mi bili ovde u tri sata noću – navela je Sedlarević. 
 
Ona je istakla i da očekuje dinamičnu izbornu kampanju, a zbog svih sukoba i načina kako se do sada prezimala vlast u Vojvodini, strahuje da bi moglo doći do novih incidenata.
 

(BILSV, 24.03.2016)



Izjave | Ponedeljak, 22. 07. 2024. | Komentara: 0

Nakon Radonjića, Olenika tužio i Miroslav Kurak

Miroslav Kurak, jedan od četvorice bivših pripadnika Državne bezbednosti (DB), koje je Apelacioni sud oslobodio optužbi za ubistvo Slavka Ćuruvije, podneo je tužbu protiv Aleksandra Olenika, advokata i člana Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zbog njegove objavi na mreži X. 
Izjave | Ponedeljak, 15. 07. 2024. | Komentara: 0

Projekat Jadar i rudarenje litijuma Rio Tinta nastavljeni u tajnosti

Komentarišući pomalo nezainteresovani osvrt Aleksandra Vučića na odluku Ustavnog suda, iako je danima bio najveći lobista Rio Tinta, član Predsedništva LSV – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik kaže da se predsednik Srbije, kao i uvek, krije iza drugih.

Izjave | Subota, 13. 07. 2024. | Komentara: 0

Vučić izmišlja neprijatelje, atentate, ličnu ugroženost ili ugroženost svoje porodice...

Aleksandar Olenik, advokat i član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da region želi uništenje Srbije, kaže da su „svi nacionalisti i agresori uvek izmišljali protivnike, ugroženost naroda ili moguće napade drugih država".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook