Incident sa SPS-om mnogo više od političke strasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2016. | Komentara: 0

Incident sa SPS-om mnogo više od političke strasti

NOVI SAD – Komentarišući incident u kom je privatno obezbeđenje iz Socijalističke partije Srbije onemogućilo Ligu socijaldemokrata Vojvodine u predaji liste za pokrajinske izbore, članica Predsedništva LSV i pokrajinska poslanica mr Maja Sedlarević kaže da je to bilo mnogo više od političke strasti kako predstavlja SPS.

 
- Oni su bili privatno obezbeđenje Socijalističke partije Srbije i na naše molbe i na našu želju da uđemo u zgradu, na šta imamo pravo, oni su rekli da nema nikakvih problema, da će nas pustiti da uđemo kada Socijalistička partija Srbije preda svoj izbornu listu – istakla je ona u izjavi za portal Istinomer.rs.
 
- Mi smo se dogovorili da predamo svoju izbornu listu ne zbog toga što nam je važan broj na izbornom listiću, nego zbog toga što je to kraj jednog ogromnog i veoma teškog i napornog posla u kome mnogo aktivista radi skoro 48 sati. I, prosto smo procenili da je mnogo bolje da predamo tad listu i da onda svi možemo da se odmorimo i završimo jedan veliki posao, nego da sačekamo da to bude kasnije. I to je bio jedini razlog što smo mi bili ovde u tri sata noću – navela je Sedlarević. 
 
Ona je istakla i da očekuje dinamičnu izbornu kampanju, a zbog svih sukoba i načina kako se do sada prezimala vlast u Vojvodini, strahuje da bi moglo doći do novih incidenata.
 

(BILSV, 24.03.2016)



Izjave | Subota, 12. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Ne može Liga da sedi na dve stolice

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u situaciji, u kojoj je biračko telo podeljeno, LSV ne može da sedi na dve stolice.
Izjave | Sreda, 09. 11. 2022. | Komentara: 0

Odluka o budućnosti koalicije u Novom Sadu posle izbora za organe gradskog odbora

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da je Gradski odbor LSV Novi Sad raspušten i da njime rukovodi povereništvo koje nema politički kapacitet da donese odluku o izlasku iz koalicije u gradskoj vlasti.
Izjave | Ponedeljak, 07. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Pogrešili smo, koalicija sa SNS nam nanela veliku štetu

Koalicija sa Srpskom naprednom strankom je Ligi socijaldemokrata Vojvodine nanela veliku štetu, ocenio je za N1 generalni sekretar LSV Bojan Kostreš.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook