Incident sa SPS-om mnogo više od političke strasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 24. 03. 2016. | Komentara: 0

Incident sa SPS-om mnogo više od političke strasti

NOVI SAD – Komentarišući incident u kom je privatno obezbeđenje iz Socijalističke partije Srbije onemogućilo Ligu socijaldemokrata Vojvodine u predaji liste za pokrajinske izbore, članica Predsedništva LSV i pokrajinska poslanica mr Maja Sedlarević kaže da je to bilo mnogo više od političke strasti kako predstavlja SPS.

 
- Oni su bili privatno obezbeđenje Socijalističke partije Srbije i na naše molbe i na našu želju da uđemo u zgradu, na šta imamo pravo, oni su rekli da nema nikakvih problema, da će nas pustiti da uđemo kada Socijalistička partija Srbije preda svoj izbornu listu – istakla je ona u izjavi za portal Istinomer.rs.
 
- Mi smo se dogovorili da predamo svoju izbornu listu ne zbog toga što nam je važan broj na izbornom listiću, nego zbog toga što je to kraj jednog ogromnog i veoma teškog i napornog posla u kome mnogo aktivista radi skoro 48 sati. I, prosto smo procenili da je mnogo bolje da predamo tad listu i da onda svi možemo da se odmorimo i završimo jedan veliki posao, nego da sačekamo da to bude kasnije. I to je bio jedini razlog što smo mi bili ovde u tri sata noću – navela je Sedlarević. 
 
Ona je istakla i da očekuje dinamičnu izbornu kampanju, a zbog svih sukoba i načina kako se do sada prezimala vlast u Vojvodini, strahuje da bi moglo doći do novih incidenata.
 

(BILSV, 24.03.2016)



Izjave | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Predsedništvo LSV zauzeće stav o predlogu
za rekonstrukciju Vlade Vojvodine

NOVI SAD - Komentarišući početak pregovora o rekonstrukciji Vlade Vojvodine, potpredsednik pokrajinske vlade Dušan Jakovljev rekao je za današnji Dnevnik da će konačan stav Lige socijaldemokrata Vojvodine o tom predlogu doneti njeno Predsedništvo.
Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Jakovljev: Efikasnost pokrajinske vlade zavisi od republičke

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) učestvovaće u razgovorima o eventualnim promenama u pokrajinskoj vladi kad bude obaveštena o tome šta se predlaže, izjavio je danas Tanjugu predsednik Političkog saveta LSV Dušan Jakovljev.
Izjave | Ponedeljak, 07. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ističu zastave širom Vojvodine

NOVI SAD - Aktivisti Lige socijaldemokrata Vojvodine, u poslednjih nedelju dana, smanjili su broj lokalnih samouprava u pokrajini u kojima nisu bile istaknute zastave Vojvodine. Sada se vojvođanska trobojka vijori u 32 od ukupno 45 opština i gradova, piše današnja Politika.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook