Institucije ne urušavati, a odgovorne za kriminal kazniti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 27. 09. 2013. | Komentara: 0

Institucije ne urušavati, a odgovorne za kriminal kazniti

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za Informer da LSV podržava republičku Vladu u oblastima koje se podudaraju sa Liginim programom, a među njima je i borba protiv korupcije.

LSV

- Isto važi i za istrage koje se vode u Vojvodini. Međutim, insistiramo da se institucije ne urušavaju, već da se kriminal dokaže i odgovorni kazne, bez obzira na to o kome je reč. Neprihvatljivo je da se institucije za koje postoji sumnja da su umešane u nelegalne poslove ugase i zamene novim. Da li bi to onda značilo i da bi se vojska ugasila ako se u njoj otkrije kriminal? – istakao je Kostreš.

Dodao je da Liga neće biti deo vlasti ako se dokaže kriminal.

- Ako se dokaže da je to bilo organizovano i smišljeno, u tome nećemo učestvovati – kazao je Bojan Kostreš.

(BILSV, 27.09.2013)



Izjave | Četvrtak, 11. 07. 2024. | Komentara: 0

Vreme je da se okrenemo saradnji i reformi Srbije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš kaže za Danas da je ekspanzionizam kao koncept politička ideja koja se kao bumerang vrati onom narodu koji je pokreće na najgori mogući način.
Izjave | Ponedeljak, 01. 07. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Postavljanjem Pahomija za mitropolita crkva uvredila svu decu i vernike

Unapređenjem Pahomija u mitropolita, Srpska pravoslavna crkva pokazala je koje vrednosti podržava, izdala je sve žrtve pedofilije i razočarala svoje vernike, kaže za Nova.rs advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik. 
Izjave | Četvrtak, 27. 06. 2024. | Komentara: 0

Vlast želi da ućutka svakog ko drugačije misli

Advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik objašnjava da se u slučajevima, kakav je zabrana ulaska u našu zemlju Feđi Štukanu, najčešće radi o diskrecionim ovlašćenjima, što znači da se ona sprovode bez kontrole i bez objašnjenja, a to vlast u Srbiji zloupotrebljava.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook