Izlazak iz gradske vlasti? Sve opcije su moguće

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 22. 03. 2019. | Komentara: 0

Izlazak iz gradske vlasti? Sve opcije su moguće

NOVI SAD - Predsednica Odborničke grupe Liga socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je da LSV ne odustaje od inicijative za smenu zamenice predsednika Skupštine grada Novog Sada Branke Bežanov, koju je Liga u ponedeljak uputila svim odborničkim grupama.

LSV

Odgovarajući na pitanje da li će LSV napustiti vladajuću koaliciju ako Bežanov ostaje na mestu zamenice predsednika Skupštine grada, Maja Sedlarević je rekla da su „sve opcije na stolu“.

- Stranački organi će doneti odluku kako ćemo se u budućnosti ponašati ukoliko naša inicijativa ne dobija dovoljan broj potpisa podrške, ukoliko ne bude uvrštena na dnevni red ja zaista ne bih isključila nijedan scenario - rekla je ona za Radio Slobodna Evropa..

Branka Bežanov je u nedelju, 10. marta 2019. godine, prisustvovala i učestvovala u obeležavanju godišnjice hapšenja četničkog komandanta iz Drugog svetskog rata Dragoljuba Mihailovića u Draževini, pored Višegrada, grada u Bosni i Hercegovini u kojem su četnici i u Drugom svetskom ratu i tokom devedesetih godina počinili neke od najkrvavijih i najmonstruoznijih zločina.



Izjave | Petak, 17. 10. 2014. | Komentara: 0

U Vojvodini nikome ne sme biti ugrožena bezbednost

NOVI SAD - Zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice Aleksandar Jovanović osudio je danas najoštrije vandalizme kojima su širom Vojvodine napadane pekare čiji vlasnici su pripadnici albanske nacionalne zajednice.
Izjave | Sreda, 08. 10. 2014. | Komentara: 0

LSV za kažnjavanje građana koji ratuju širom sveta

BEOGRAD – Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine će podržati predlog zakona o dopunama Krivičnog zakonika kojima je predviđeno uvođenje dva nova krivična dela - za učešće i organizovanje državljana Srbije u vojnim i paravojnim formacijama izvan zemlje, pre svega jer smatra da je to jedan od zakona koji doprinose Srbiji i njenom međunarodnom ugledu, istakao je danas zamenik predsednika poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš. 
Izjave | Utorak, 07. 10. 2014. | Komentara: 0

LSV zanima samo konkretan plan šta će se uraditi za Vojvodinu

NOVI SAD – Rekonstrukcija pokrajinske vlasti može biti završena u sledećih pola sata ukoliko iko dođe sa konkretnim planom i programom šta hoće da se radi,  a ne šta ko hoće da bude, Liga socijaldemokrata Vojvodine nema pretenziju ni prema jednoj funkciji ni prema jednom mestu u pokrajinskoj administraciji, nego je interesuju projekti, ekonomska situacija u Vojvodini i politički odnos pokrajinske administracije prema situaciji u zemlji, istakao je danas predsednik LSV Nenad Čanak.   



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook