Izlazak iz gradske vlasti? Sve opcije su moguće

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 22. 03. 2019. | Komentara: 0

Izlazak iz gradske vlasti? Sve opcije su moguće

NOVI SAD - Predsednica Odborničke grupe Liga socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je da LSV ne odustaje od inicijative za smenu zamenice predsednika Skupštine grada Novog Sada Branke Bežanov, koju je Liga u ponedeljak uputila svim odborničkim grupama.

LSV

Odgovarajući na pitanje da li će LSV napustiti vladajuću koaliciju ako Bežanov ostaje na mestu zamenice predsednika Skupštine grada, Maja Sedlarević je rekla da su „sve opcije na stolu“.

- Stranački organi će doneti odluku kako ćemo se u budućnosti ponašati ukoliko naša inicijativa ne dobija dovoljan broj potpisa podrške, ukoliko ne bude uvrštena na dnevni red ja zaista ne bih isključila nijedan scenario - rekla je ona za Radio Slobodna Evropa..

Branka Bežanov je u nedelju, 10. marta 2019. godine, prisustvovala i učestvovala u obeležavanju godišnjice hapšenja četničkog komandanta iz Drugog svetskog rata Dragoljuba Mihailovića u Draževini, pored Višegrada, grada u Bosni i Hercegovini u kojem su četnici i u Drugom svetskom ratu i tokom devedesetih godina počinili neke od najkrvavijih i najmonstruoznijih zločina.



Izjave | Petak, 14. 02. 2014. | Komentara: 0

Promena Ustava prioritet Lige

NOVI SAD – Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je promena Ustava odavno prioritet Lige.
Izjave | Petak, 14. 02. 2014. | Komentara: 0

Čanak: LSV u principijelnoj koaliciji

NOVI SAD – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da je izuzetno važno da na predstojećim izborima Liga socijaldemokrata Vojvodine pokaže što bolji rezultat, dodajući da na izborima ona učestvuje u principijelnoj koaliciji ljudi  koji dugi niz godina sarađuju i koji su uspeli da za sobom ostave sve ono što  je te odnose opterećivalo.
Izjave | Petak, 14. 02. 2014. | Komentara: 0

Dačić je ministar zbog populističkih razloga

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je da je bila očigledna greška što je Ivica Dačić bio premijer i ministar policije. Čanak je u izjavi za Blic istakao da je stanje bezbednosti loše u gradovima širom Srbije, a u Novom Sadu neizdrživo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook