Izlazak iz gradske vlasti? Sve opcije su moguće

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 22. 03. 2019. | Komentara: 0

Izlazak iz gradske vlasti? Sve opcije su moguće

NOVI SAD - Predsednica Odborničke grupe Liga socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je da LSV ne odustaje od inicijative za smenu zamenice predsednika Skupštine grada Novog Sada Branke Bežanov, koju je Liga u ponedeljak uputila svim odborničkim grupama.

LSV

Odgovarajući na pitanje da li će LSV napustiti vladajuću koaliciju ako Bežanov ostaje na mestu zamenice predsednika Skupštine grada, Maja Sedlarević je rekla da su „sve opcije na stolu“.

- Stranački organi će doneti odluku kako ćemo se u budućnosti ponašati ukoliko naša inicijativa ne dobija dovoljan broj potpisa podrške, ukoliko ne bude uvrštena na dnevni red ja zaista ne bih isključila nijedan scenario - rekla je ona za Radio Slobodna Evropa..

Branka Bežanov je u nedelju, 10. marta 2019. godine, prisustvovala i učestvovala u obeležavanju godišnjice hapšenja četničkog komandanta iz Drugog svetskog rata Dragoljuba Mihailovića u Draževini, pored Višegrada, grada u Bosni i Hercegovini u kojem su četnici i u Drugom svetskom ratu i tokom devedesetih godina počinili neke od najkrvavijih i najmonstruoznijih zločina.



Izjave | Petak, 18. 10. 2013. | Komentara: 0

Glavni teret ekonomskih mera podneće građani

NOVI SAD – Komentarišući kako će nove ekonomske mere Vlade Republike Srbije uticati na pokrajinsku adminsitraciju, šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je da je za Vojvodinu glavno pitanje da li će biti ispoštovana Ustavna odredba od sedam posto, jer je pokrajinski budžet već na rebalansu manji za 3,5 milijarde dinara.
Izjave | Četvrtak, 17. 10. 2013. | Komentara: 0

Istražuju li državni organi sramnu privatizaciju NIS?

BEOGRAD – Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Đorđe Stojšić zatražio je danas od prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića odgovor na pitanje da li se i jedan državni organ bavi istragom po pitanju najsramnije privatizacije, privatizacije Naftne industrije Srbije.
Izjave | Utorak, 15. 10. 2013. | Komentara: 0

Mandat pokrajinske vlade je do 2016. godine

NOVI SAD – Komentarišući izborni rezultat Lige socijaldemokrata Vojvodine koja je na izborima u Vrbasu nastupila u koaliciji sa Liberalno demokratskom partijom, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kazao je za Naše novine da neulazak u lokalnu Skupštinu ne doživljava dramatično, jer je Vrbas oduvek bio sredina koja je glasala za stranke koje su i ovog puta osvojila najviše glasova.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook