Izlazak iz gradske vlasti? Sve opcije su moguće

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 22. 03. 2019. | Komentara: 0

Izlazak iz gradske vlasti? Sve opcije su moguće

NOVI SAD - Predsednica Odborničke grupe Liga socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je da LSV ne odustaje od inicijative za smenu zamenice predsednika Skupštine grada Novog Sada Branke Bežanov, koju je Liga u ponedeljak uputila svim odborničkim grupama.

LSV

Odgovarajući na pitanje da li će LSV napustiti vladajuću koaliciju ako Bežanov ostaje na mestu zamenice predsednika Skupštine grada, Maja Sedlarević je rekla da su „sve opcije na stolu“.

- Stranački organi će doneti odluku kako ćemo se u budućnosti ponašati ukoliko naša inicijativa ne dobija dovoljan broj potpisa podrške, ukoliko ne bude uvrštena na dnevni red ja zaista ne bih isključila nijedan scenario - rekla je ona za Radio Slobodna Evropa..

Branka Bežanov je u nedelju, 10. marta 2019. godine, prisustvovala i učestvovala u obeležavanju godišnjice hapšenja četničkog komandanta iz Drugog svetskog rata Dragoljuba Mihailovića u Draževini, pored Višegrada, grada u Bosni i Hercegovini u kojem su četnici i u Drugom svetskom ratu i tokom devedesetih godina počinili neke od najkrvavijih i najmonstruoznijih zločina.



Izjave | Petak, 15. 03. 2013. | Komentara: 0

Belo Blato dobija opremu i sportske rekvizire

BELO BLATO – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu istakla je da će Mesnoj zajednici Belo Blato već u aprilu biti upućena pomoć za opremanje lokalne osnovne škole spravama i rekvizitima, a na pomoć za adaptaciju svlačionica na stadionu može računati tamošnji fudbalski klub.
Izjave | Ponedeljak, 11. 03. 2013. | Komentara: 0

Tabla pojačava podele

NOVI SAD - Poznato je da se Liga protivi svakoj rehabilitaciji kvinslinga i saradnika okupacionih snaga. Dakle mi tu imamo jedna principijelan, načelan stav koji nema veze sa mađarskom nacionalnom zajednicom, nego prosto odnosom fašizmu – izjavio je danas novinarima član Predsedništva LSV Tibor Vaš, komentarišući postavljanje spomen table honvedima u Telečki.
Izjave | Ponedeljak, 11. 03. 2013. | Komentara: 0

Ozbiljan korak Skupštine APV koji je trebalo napraviti ranije

NOVI SAD – Predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Branislav Bogaroški pozdravio je odluku predsednika pokrajinske skupštine Ištvana Pastora da uputi poziv Vladi AP Vojvodine da razmotri predlog LSV o potrebi obešetećenja APV zbog privatizacije NIS-a.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook