Izlazak iz gradske vlasti? Sve opcije su moguće

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 22. 03. 2019. | Komentara: 0

Izlazak iz gradske vlasti? Sve opcije su moguće

NOVI SAD - Predsednica Odborničke grupe Liga socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je da LSV ne odustaje od inicijative za smenu zamenice predsednika Skupštine grada Novog Sada Branke Bežanov, koju je Liga u ponedeljak uputila svim odborničkim grupama.

LSV

Odgovarajući na pitanje da li će LSV napustiti vladajuću koaliciju ako Bežanov ostaje na mestu zamenice predsednika Skupštine grada, Maja Sedlarević je rekla da su „sve opcije na stolu“.

- Stranački organi će doneti odluku kako ćemo se u budućnosti ponašati ukoliko naša inicijativa ne dobija dovoljan broj potpisa podrške, ukoliko ne bude uvrštena na dnevni red ja zaista ne bih isključila nijedan scenario - rekla je ona za Radio Slobodna Evropa..

Branka Bežanov je u nedelju, 10. marta 2019. godine, prisustvovala i učestvovala u obeležavanju godišnjice hapšenja četničkog komandanta iz Drugog svetskog rata Dragoljuba Mihailovića u Draževini, pored Višegrada, grada u Bosni i Hercegovini u kojem su četnici i u Drugom svetskom ratu i tokom devedesetih godina počinili neke od najkrvavijih i najmonstruoznijih zločina.



Izjave | Ponedeljak, 10. 09. 2012. | Komentara: 0

Jerkov: Kap koja je prelila čašu

NOVI SAD - Predsednica Skupštine grada Aleksandra Jerkov izjavila je večeras da je pucnjava u kojoj je ranjen jedan osamnaestogodišnjak u neposrednoj blizini Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ zapravo „kap koja je prelila čašu“ kada je u pitanju bezbednost Novosađana i za lošu bezbednosnu situaciju optužila ministra unutrašnjih poslova i premijera Ivicu Dačića.
Izjave | Subota, 08. 09. 2012. | Komentara: 0

Grujić: Pokrajina će pomoći izdavačima knjiga

 NOVI SAD - Potpredsednik Vlade AP Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić istakao je se problemima teške situacije u izdavaštvu ide u susret i oni će se postepeno rešavati.
Izjave | Petak, 07. 09. 2012. | Komentara: 0

Grujić: Vrata Sekretarijata su svima otvorena

NOVI SAD - Sekretar za kulturu i javno informisanje Vlade AP Vojvodine Slaviša Grujić izjavio je, povodom autorskog teksta pomoćnika ministra kulture Dragana Kolarevića, da su vrata Sekretarijata AP Vojvodine otvorena za sve umetnike.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook