Izlazak iz gradske vlasti? Sve opcije su moguće

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 22. 03. 2019. | Komentara: 0

Izlazak iz gradske vlasti? Sve opcije su moguće

NOVI SAD - Predsednica Odborničke grupe Liga socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je da LSV ne odustaje od inicijative za smenu zamenice predsednika Skupštine grada Novog Sada Branke Bežanov, koju je Liga u ponedeljak uputila svim odborničkim grupama.

LSV

Odgovarajući na pitanje da li će LSV napustiti vladajuću koaliciju ako Bežanov ostaje na mestu zamenice predsednika Skupštine grada, Maja Sedlarević je rekla da su „sve opcije na stolu“.

- Stranački organi će doneti odluku kako ćemo se u budućnosti ponašati ukoliko naša inicijativa ne dobija dovoljan broj potpisa podrške, ukoliko ne bude uvrštena na dnevni red ja zaista ne bih isključila nijedan scenario - rekla je ona za Radio Slobodna Evropa..

Branka Bežanov je u nedelju, 10. marta 2019. godine, prisustvovala i učestvovala u obeležavanju godišnjice hapšenja četničkog komandanta iz Drugog svetskog rata Dragoljuba Mihailovića u Draževini, pored Višegrada, grada u Bosni i Hercegovini u kojem su četnici i u Drugom svetskom ratu i tokom devedesetih godina počinili neke od najkrvavijih i najmonstruoznijih zločina.



Izjave | Petak, 03. 08. 2012. | Komentara: 0

Grujić: Puštanje Lasla Šaša bio jedini mogući završetak

NOVI SAD - Potpredsednik Vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za kulturu i javno informisanje Slaviša Grujić pozdravio je danas odluku o pomilovanju Lasla Šaša i istakao da je to bio jedini mogući završetak.
Izjave | Četvrtak, 02. 08. 2012. | Komentara: 1

Sedam amandmana na predlog izmene zakona o NBS

NOVI SAD - Narodni poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine podneli su sedam amandmana na predlog izmene zakona o Narodnoj banci Srbije. U toku rasprave o predlogu izmena ovog zakona, oštro su se suprotstavili činjenici da se o trenutno najvažnijoj instituciji u državi donosi zakon po hitnom postupku i to početkom avgusta.
Izjave | Četvrtak, 02. 08. 2012. | Komentara: 0

Čanak podneo ostavku zbog odnosa vlasti prema Vojvodini

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak podneo je ostavku na mesto predsednika Nacionalnog saveta za decentralizaciju u znak protesta, kako je rekao novinarima, zbog uništavanja poslednjih tragova autonomije Vojvodine i obesmišljavanja ideje decentralizacije od strane državnih organa.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook