Izmene zakona o poljoprivrednom zemljištu po meri biznismena

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 06. 09. 2015. | Komentara: 0

Izmene zakona o poljoprivrednom zemljištu po meri biznismena

LSV


BEOGRAD - Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški rekao je za Radio Beograd 1 da izmene zakona o poljoprivrednom zemljištu ne treba ni slati u skupštinsku proceduru, jer su predložena rešenja napisana po meri bogatih biznismena iz Srbije i inostranstva.
- Imate 360 hiljada hektara na teritoriji Vojvodine. Po ovom zakonu investitori i pravna lica će imati pravo da na 30 godina uzmu 120 hiljada hektara, možemo da kažemo između 90-100 hiljada hektara su predmeti restitucije, to je 220 hiljada hektara. Šta ostaje za prodaju domaćim poljoprivrednicima? Ništa. Šta ostaje za zakup putem licitacija domaćim paorima? Ništa. Šta ostaje za raspodelu između stočara i ratara - ništa – istakao je Bogaroški.
(BILSV, 06. 09. 2015)
 




Izjave | Subota, 20. 10. 2012. | Komentara: 1

Jerkov: Čanak će se kandidovati za predsednika LSV

NOVI SAD - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas da će se lider LSV Nenad Čanak, na predstojećim stranačkim izborima, kandidovati za predsednika i najavila promene u programu i statutu stranke.
Izjave | Sreda, 17. 10. 2012. | Komentara: 2

Vojvodina će imati najveće štete ako je Srbija odustala od EU

BEOGRAD – Ukoliko je Srbija zaista odustala od evropskih integracija, AP Vojvodina će biti najveća žrtva toga, ocenila je danas portparolka i šefica poslaničkog kluba Lige socijaldemokrata Vojvodine u Narodnoj skupštini Republike Srbije Aleksandra Jerkov.
Izjave | Sreda, 17. 10. 2012. | Komentara: 0

Osveženja u sastavu Glavnog odbora LSV

NOVI SAD - Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov rekla je za Dnevnik da će Deveti kongres LSV, koji će biti održan 8. decembra, biti izborni i programski, odnosno da će se birati novo rukovodstvo i menjati Program i Statut stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook