Jakovljev: Usklađene sve najvažnije odluke

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 30. 11. 2014. | Komentara: 0

Jakovljev: Usklađene sve najvažnije odluke

NOVI SAD – Komentarišući to što je danas istekao rok za usklađivanje starih odluka Skupštine AP Vojvodine sa izmenjenim Statutom pokrajine, potpredsednik Skupštine APV Dušan Jakovljev, ukazao je za RTV da su do sada usklađene sve najvažnije odluke koje mogu imati uticaja na građane u Pokrajini.

LSV

Dodao je da je apsolutno netačno da je za usaglašavanje preostalo još nekoliko hiljada akata.
– Doneta je odluka o pokrajinskoj vladi, skupstini, o pokrajinskoj upravi, o ombudsmanu. One odluke koje nisu usaglašene sa Statutom, ima ih. Nema ih ni blizu broju koji se pominje i, pouzdano, ne ostavljaju loše posledice po građanke i građane Vojvodine. Uostalom, svakoj administraciji se to dešava – rekao je Jakovljev. Podsetio je i da je još pre nekoliko godina istekao rok za ustavnu obavezu Republičkog parlamenta da donese Zakon o finansiranju Vojvodine.

(BILSV, 30. 11. 2014)



Izjave | Sreda, 02. 03. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Na primeru Ukrajine se brani poredak mira u Evropi

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da je napadom na Ukrajinu predsednik Rusije Vladimir Putin ušao u ćorsokak iz kojeg neće moći da izađe, te daće, ako ne pokaže da je neverovatno jak, na kraju završiti otrovan ili sa metkom u glavi.
Izjave | Subota, 26. 02. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Putin napao Ukrajinu na isti datum kada je Hitler predstavio svoj program

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je predsednik Rusije Vladimir Putin otpočeo napad na Ukrajinu na isti datum kada je Adolf Hitler predstavio svoj nacistički program.
Izjave | Petak, 25. 02. 2022. | Komentara: 0

U parlament moraju ući poslanici iz Vojvodine

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da će LSV učestvovati na izborima, ali da se on neće kandidovati ni za jednu funkciju, ni za poslanika, ni predsednika države. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook