Jovanović: Ako se branimo maketama, napravićemo bolju od Rusa

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 24. 01. 2016. | Komentara: 0

Jovanović: Ako se branimo maketama, napravićemo bolju od Rusa

NOVI SAD - Predsednik Vazduhoplovnog saveza Vojvodine Aleksandar Jovanović izjavio je danas da domaći raketari modelari mogu da naprave sigurno bolji model i maketu raketnog sistema od onoga koji je državnom vrhu Srbije poklonio potpredsednik ruske vlade Dmitrij Rogozin.

 
- Ako neko misli da naša zemlja može da se brani maketama, stavljamo na raspolaganje našu pomoć. U oblasti raketnog modelarstva, reprezentacija Srbije je u samom svetskom vrhu - rekao je Jovanović novinarima. Dodao je da je na ovakvu ideju došao nakon što je video „impozantnu“ maketu raketnog sistema S-300, koju je u Beograd doneo Rogozin i poklonio srpskom državnom vrhu.
 
- Mi ćemo napraviti sigurno bolji model od tog i pružićemo pomoć svima u državi koji misle da se naša zemlja može braniti maketama - kazao je Jovanović.
 
(BILSV, 24.01.2016)



Izjave | Četvrtak, 11. 07. 2024. | Komentara: 0

Vreme je da se okrenemo saradnji i reformi Srbije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš kaže za Danas da je ekspanzionizam kao koncept politička ideja koja se kao bumerang vrati onom narodu koji je pokreće na najgori mogući način.
Izjave | Ponedeljak, 01. 07. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Postavljanjem Pahomija za mitropolita crkva uvredila svu decu i vernike

Unapređenjem Pahomija u mitropolita, Srpska pravoslavna crkva pokazala je koje vrednosti podržava, izdala je sve žrtve pedofilije i razočarala svoje vernike, kaže za Nova.rs advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik. 
Izjave | Četvrtak, 27. 06. 2024. | Komentara: 0

Vlast želi da ućutka svakog ko drugačije misli

Advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik objašnjava da se u slučajevima, kakav je zabrana ulaska u našu zemlju Feđi Štukanu, najčešće radi o diskrecionim ovlašćenjima, što znači da se ona sprovode bez kontrole i bez objašnjenja, a to vlast u Srbiji zloupotrebljava.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook