Jovanović: Ko je odgovoran za kladionicu u školi?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 17. 02. 2015. | Komentara: 0

Jovanović: Ko je odgovoran za kladionicu u školi?

MAGLIĆ – Komentarišući činjenicu da se u kafiću u okviru školske zgrade u Bačkom Magliću, u proteklih 15 godina služio alkohol, a donedavno mogao i uplatiti tiket, zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje Aleksandar Jovanović rekao je za RTS da treba pogledati pravnu regulativu i da to što se neko iselio ne oslobađa tu osobu odgovornosti.

LSV

Do kraja nedelje slučaj bi trebalo da ispitaju inspektori, a Jovanović navodi da to što je neko napustio lokal ne znači da je oslobođen odgovornosti za dosadašnje kršenje zakona.
– To podrazumeva da će se videti koliko je ovo trajalo, da li postoji saglasnost, kakav je to ugovor – rekao je Jovanović. Saglasnost je trebalo da da Republička direkcija za imovinu, a pošto u opštini Bački Petrovac nema inspektora, opet je nadležan Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje.
– Ja u ovom trenutku nemam materijal. Mi moramo da vidimo kad je ko obilazio i da li je moguće da niko nije primetio da postoji kafić – kaže Jovanović.

(BILSV, 17. 02. 2015)



Izjave | Subota, 12. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Ne može Liga da sedi na dve stolice

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da u situaciji, u kojoj je biračko telo podeljeno, LSV ne može da sedi na dve stolice.
Izjave | Sreda, 09. 11. 2022. | Komentara: 0

Odluka o budućnosti koalicije u Novom Sadu posle izbora za organe gradskog odbora

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da je Gradski odbor LSV Novi Sad raspušten i da njime rukovodi povereništvo koje nema politički kapacitet da donese odluku o izlasku iz koalicije u gradskoj vlasti.
Izjave | Ponedeljak, 07. 11. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Pogrešili smo, koalicija sa SNS nam nanela veliku štetu

Koalicija sa Srpskom naprednom strankom je Ligi socijaldemokrata Vojvodine nanela veliku štetu, ocenio je za N1 generalni sekretar LSV Bojan Kostreš.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook