Jovanović: Ko je odgovoran za kladionicu u školi?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 17. 02. 2015. | Komentara: 0

Jovanović: Ko je odgovoran za kladionicu u školi?

MAGLIĆ – Komentarišući činjenicu da se u kafiću u okviru školske zgrade u Bačkom Magliću, u proteklih 15 godina služio alkohol, a donedavno mogao i uplatiti tiket, zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje Aleksandar Jovanović rekao je za RTS da treba pogledati pravnu regulativu i da to što se neko iselio ne oslobađa tu osobu odgovornosti.

LSV

Do kraja nedelje slučaj bi trebalo da ispitaju inspektori, a Jovanović navodi da to što je neko napustio lokal ne znači da je oslobođen odgovornosti za dosadašnje kršenje zakona.
– To podrazumeva da će se videti koliko je ovo trajalo, da li postoji saglasnost, kakav je to ugovor – rekao je Jovanović. Saglasnost je trebalo da da Republička direkcija za imovinu, a pošto u opštini Bački Petrovac nema inspektora, opet je nadležan Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje.
– Ja u ovom trenutku nemam materijal. Mi moramo da vidimo kad je ko obilazio i da li je moguće da niko nije primetio da postoji kafić – kaže Jovanović.

(BILSV, 17. 02. 2015)



Izjave | Sreda, 22. 06. 2022. | Komentara: 0

Srbija da izabere stranu civilizovanog sveta

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da je vlast u Srbiji najgora na svetu jer još nije uvela sankcije. Gostujući na N1 televiziji, on je rekao i da je prepun prezira prema „konkurenciji vlasti, koja sebe laskavo naziva opozicijom“, jer im je trebalo 72 dana da primete da je počeo rat u Ukrajini.
Izjave | Ponedeljak, 20. 06. 2022. | Komentara: 0

Marton: Da je Tadić branio NIS kao što brani Kosovo, građani Srbije danas ne bi strepeli

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton osvrnuo se na najnovije političke stavove bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića. Marton je u tvitu napisao da se za vreme Tadića Srbija odrekla Naftne industrije Srbije, a sada on govori kako se država nikada neće odreći Kosova. 
Izjave | Sreda, 08. 06. 2022. | Komentara: 0

Čanak: Otvoreni Balkan nije zamena za EU već stranputica

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je u razgovoru za Pobjedu da je „Otvoreni Balkan“ stranputica koja treba da pravi privide nekakvog otvaranja i integracija na Balkanu, a suštinski da uradi nešto što je potpuno drugačije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook