Jovanović: Vratiti svu vojvođansku imovinu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 05. 08. 2016. | Komentara: 0

Jovanović: Vratiti svu vojvođansku imovinu

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović izjavio je za B92 da LSV pozdravlja potez Pokrajinske vlade koja traži vraćanje vojvođanske imovine iz Hrvatske, Slovenije i Crne Gore, ali da takav odnos treba imati i prema imovini koju Vojvodina ima u NIS-u, Elektrovojvodina, u Pošti, Telekomu, Železnici...

LSV

- Očekujemo da će takav isti odnos biti prema imovini koju Vojvodina ima drugde. Konkretno to je pitanje Naftagasa, Elektrovojvodine, Pošte, Telekoma, Železnica, Puteva Vojvodine... Znači da se vrati sve to što su građani svojim mukotrpnim radom, svojim izdvajanjima radili, izgradili i zaradili, a koje im nije poklonjeno, niti im je dato na korišćenje.

 (BILSV, 05.08.2016)



Izjave | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

LSV predlaže rešenja za poboljšanje
položaja AP Vojvodine

BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine podržaće rekonstrukciju Vlade Srbije, a zatim očekuje da se počne sa rešavanjem problema građana Srbije, istakla je danas narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov.
Izjave | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Predsedništvo LSV zauzeće stav o predlogu za rekonstrukciju Vlade Vojvodine

NOVI SAD - Komentarišući početak pregovora o rekonstrukciji Vlade Vojvodine, potpredsednik pokrajinske vlade Dušan Jakovljev rekao je za današnji Dnevnik da će konačan stav Lige socijaldemokrata Vojvodine o tom predlogu doneti njeno Predsedništvo.
Izjave | Utorak, 08. 03. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Rekonstrukcija će pomoći da se dogovori sprovode

BEOGRAD - Lider lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je danas da će podržati rekonstrukciju vlade jer će to doprineti da počne sporovođenje dogovora postignutog u vladajućoj koaliciji. Čanak je rekao novinarima u Skupšitni Srbije da LSV neće učestvovati u novoj vladi kao što nije ni do sada. Lider LSV je dodao da će posle rekonstrukcije ponovo postaviti pitanje imovine Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook