Kadrovi URS da napuste funkcije u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 0

Kadrovi URS da napuste funkcije u Novom Sadu

NOVI SAD – Komentarišući jučerašnja dešavanja na sednici Skupštine grada Novog Sada i odustajanje od smene kadrova Ujedinjenih regiona Srbije sa funkcija u Gradskoj kući i javnim preduzećima, portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov istakla je u izjavama za Politiku i list Danas da bi predstavnici URS-a trebalo da podnesu ostavke na gradske funkcije.

Aleksandra Jerkov

– URS ne treba da bude u gradskoj vlasti. Uživaju sve privilegije, a istovremeno se ponašaju kao opozicija i glasaju protiv budžeta. To jeste njihovo legitimno pravo, ali će građani na izborima pokazati šta misle o tome – rekla je Aleksandra Jerkov.

(BILSV, 12. 01. 2012.)



Izjave | Četvrtak, 23. 04. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Učvrstiti veze sa Evropskom unijom

isoki zvaničnici Evropske unije imaju apsolutno pravo da postave pitanje zašto ne postoji izraz zahvalnosti Evropskoj uniji na bilbordima kao što se to čini sa nekim drugim donatorima naročito u situaciji u kojoj se zna da je Evropska unija, ne samo u periodu pandemije nego i u prethodnih deceniju i više, najveći donator u zdravstvo, ali i mnogim drugim oblastima u Srbiji
Izjave | Petak, 17. 04. 2020. | Komentara: 0

Demokratija nije samo sloboda govora, nego i zaštita društva

Bojan Kostreš, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine, izjavio je danas da demokratija ne znači samo slobodu govora i iznošenja ideja nego i zaštitu društva od destrukcije, nezakonitog i antiustavnog delovanja.
Izjave | Petak, 17. 04. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Delovi SPC krše zakon, podrivaju stabilnost i čine akt biološkog terorizma

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak optužio je danas delove Srpske pravoslavne crkve da saopštavanjem da će crkve biti otvorene u nedelju, za „pravoslavni“ Vaskrs, krše zakon, podrivaju stabilnost zemlje i čine „akt biološkog terorizma“.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook