Kadrovi URS da napuste funkcije u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 0

Kadrovi URS da napuste funkcije u Novom Sadu

NOVI SAD – Komentarišući jučerašnja dešavanja na sednici Skupštine grada Novog Sada i odustajanje od smene kadrova Ujedinjenih regiona Srbije sa funkcija u Gradskoj kući i javnim preduzećima, portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov istakla je u izjavama za Politiku i list Danas da bi predstavnici URS-a trebalo da podnesu ostavke na gradske funkcije.

Aleksandra Jerkov

– URS ne treba da bude u gradskoj vlasti. Uživaju sve privilegije, a istovremeno se ponašaju kao opozicija i glasaju protiv budžeta. To jeste njihovo legitimno pravo, ali će građani na izborima pokazati šta misle o tome – rekla je Aleksandra Jerkov.

(BILSV, 12. 01. 2012.)



Izjave | Petak, 03. 01. 2020. | Komentara: 0

Ruski nadničari napadaju Apel 88

Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i potpisnik Apela 88 Bojan Kostreš kaže da nije dobro podizati tenzije u regionu, a da se to nikako ne sme raditi sada u Crnoj Gori. On je u izjavi za Danas rekao i da bi poseta Aleksandra Vučića Srbima na severu Crne Gore na Badnji dan, o čemu mediji pišu, mogla da osokoli ekstremiste i nacionaliste i da bude opravdanje za pokretanje radikalnih akcija i nasilja.
Izjave | Četvrtak, 02. 01. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Uloga SPC u opravdavanju nasrtaja na Crnu Goru je mnogo veća nego devedesetih

Preddsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je za portal CdM da poslednja dešavanja u Crnoj Gori ne bi poistovećivao sa devedesetim iz jednostavnog razloga što istorijiski konteksti nisu ni slični, ali da je ono što ih sigurno povezuje zloupotreba nacionalnih osećanja dela Srba van Srbije u cilju sprovođenja ekspanzionističke politike velikosrpske provenijencije.
Izjave | Ponedeljak, 30. 12. 2019. | Komentara: 0

Govore o investicionom planu, a 800.000 ljudi u Vojvodini nema pijaću vodu

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da iza najnovijih dešavanja u Crnoj Gori stoji ruska obaveštajna služba. Komentarišući predlog za tvit nedelje u emisiji „Hit tvit“, Čanak je rekao da niko nije čitao predlog zakona o slobodi veroispovesti i da je zbog toga napravljena fama oko otimanja, a u stvari se ništa ne može dogoditi bez sudske odluke. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook