Kadrovi URS da napuste funkcije u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 0

Kadrovi URS da napuste funkcije u Novom Sadu

NOVI SAD – Komentarišući jučerašnja dešavanja na sednici Skupštine grada Novog Sada i odustajanje od smene kadrova Ujedinjenih regiona Srbije sa funkcija u Gradskoj kući i javnim preduzećima, portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov istakla je u izjavama za Politiku i list Danas da bi predstavnici URS-a trebalo da podnesu ostavke na gradske funkcije.

Aleksandra Jerkov

– URS ne treba da bude u gradskoj vlasti. Uživaju sve privilegije, a istovremeno se ponašaju kao opozicija i glasaju protiv budžeta. To jeste njihovo legitimno pravo, ali će građani na izborima pokazati šta misle o tome – rekla je Aleksandra Jerkov.

(BILSV, 12. 01. 2012.)



Izjave | Subota, 21. 12. 2019. | Komentara: 0

Kostreš: Spremni smo da formiramo evropski blok

Vojvođanski front je politička platforma koja ima za cilj da oko sebe okupi sve one političke partije, pokrete, predstavnike nevladinog sektora i pojedince koji žele da se ujedine oko jasno definisanog vrednosnog sistema i političkih ciljeva predstavljenih u Memorandumu o budućnosti Vojvodine. 
Izjave | Sreda, 11. 12. 2019. | Komentara: 0

Čanak: Moramo stati na put devastaciji Vojvodine

U razgovorima sa Vojvođanskom partijom i Demokratskim savezom Hrvata u Vojvodini došli smo do toga da su razlike među nama suviše male, a problemi sa kojima se Vojvodina suočava suviše veliki da bismo mogli da dozvolimo dalje razdrobljavanje vojvođanskih snaga koje moraju stati na put devastaciji Vojvodine kao ekonomski, kulturno i politički zaokružene celine, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak razlog za formiranje Vojvođanskog fronta.
Izjave | Nedelja, 08. 12. 2019. | Komentara: 0

Razmislićemo o daljem učešću u dijalogu, jer liče na farsu

Generalni sekretar Lige socijaldemorakta Vojvodine Bojan Kostreš kaže da će Predsedništvo stranke 10. decembra razgovarati o eventualnom učešću na trećem sastanku koji se održava u okviru dijaloga o izbornim uslovima u Narodnoj skupštini, uz posredovanje predstavnika EP, a koji je zakazan za petak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook