Kadrovi URS da napuste funkcije u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 0

Kadrovi URS da napuste funkcije u Novom Sadu

NOVI SAD – Komentarišući jučerašnja dešavanja na sednici Skupštine grada Novog Sada i odustajanje od smene kadrova Ujedinjenih regiona Srbije sa funkcija u Gradskoj kući i javnim preduzećima, portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov istakla je u izjavama za Politiku i list Danas da bi predstavnici URS-a trebalo da podnesu ostavke na gradske funkcije.

Aleksandra Jerkov

– URS ne treba da bude u gradskoj vlasti. Uživaju sve privilegije, a istovremeno se ponašaju kao opozicija i glasaju protiv budžeta. To jeste njihovo legitimno pravo, ali će građani na izborima pokazati šta misle o tome – rekla je Aleksandra Jerkov.

(BILSV, 12. 01. 2012.)



Izjave | Utorak, 05. 11. 2019. | Komentara: 0

Predlog potpredsednika LSV Roberta Kolara: Predlozi korekcija komercijalnog programa Javnog servisa

Vlada Republike Srbije je Predlogom izmena Zakona o privremenom uređivanju načina naplate takse za javni medijski servis, od 1. Januara 2020. godine predvidela poskupljenje TV pretplate sa 220 na 255 dinara mesečno.
Izjave | Sreda, 30. 10. 2019. | Komentara: 0

Čanak: Ulica bez izbora nosi samo zlo

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je sinoć da će konačnu odluku o izlasku na izbore doneti Glavni odbor stranke. Kako je izjavio, njegov stav je jasan - ne interesuju ga izbori, već šta će biti dan posle.
Izjave | Ponedeljak, 28. 10. 2019. | Komentara: 0

Bešlin: Malo se uradilo na suočavanju sa prošlošću

U državama bivše Jugoslavije malo se uradilo na suočavanju sa prošlošću i pomirenju, a trendovi poslednjih godina sasvim su suprotni, upozorio je istoričar Milivoj Bešlin. On je rekao da se vraćenjem „presvučenih“ radikala na vlast u Srbiji, krenulo sa otvorenom rehabilitacijom ratnih zločina i onih koji su bili učesnici u ratovima 90-tih godina i da situacija nije drugačija ni u Hrvatskoj ni Bosni i Hercegovini (BiH).



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook