Ko kontroliše rad Puteva Srbije?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 29. 07. 2014. | Komentara: 0

Ko kontroliše rad Puteva Srbije?

BEOGRAD - Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Nada Lazić upozorila je danas da je pored auto-puta Beograd-Novi Sad kod skretanja za Nove Banovce divlja deponija otpada koja se širi, i upitala Ministarstvo saobraćaja kako svoj posao obavljaju "Putevi Srbije" kada nastaje deponija pored auto-puta, ukazujući da tu nesmetano dolaze kamioni i izbacuju šut, kao i ostala privatna lica.

nada lazic

Lazićeva je ukazala da je zakonska obaveza "Puteva Srbije" da svakodnevno obavlja poslove zaštite puta.

- Šta radi inspekcija za puteve? Da li treba da se dogodi nesreća ili akcident da bi se reagovalo. Kazna od 200.000 do milion dinara je za pravno lice ako otvara deponiju u pojasu od 40 metara od autoputa. "Putevi Srbije" bi trebalo da budu kažnjeni - kazala je Lazićeva. Dodala je da bi nastajanje deponija trebalo sprečiti, ne kasnije praviti bilanse sredstava koja su uložena u njiovu sanaciju.

(BILSV, 29. 07. 2014)



Izjave | Subota, 02. 12. 2023. | Komentara: 0

Vojvodina mora biti tema ovih izbora. Sačuvaćemo vojvođanski način života

Koalicija VOJVOĐANI – Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Zajedno za Vojvodinu – Bojan Kostreš insistira na decentralizaciji i da se pokrajini vrate nadležnosti, kazao je kandidat za pokrajinskog poslanika Aleksandar Marton.
Izjave | Sreda, 29. 11. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Vojvođani se bore za bolju i bogatiju Vojvodinu

Resetovanje Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani je deo procesa smene generacija, a mladi i obrazovani ljudi, koji nameću svoje ideje, preuzeli su stranku. Ta obnovljena Liga treba da pošalje poruku da se mi borimo za bolju i bogatiju Vojvodinu, rekao je za Radio-televiziju Vojvodine predsednik LSV-Vojvođani Bojan Kostreš.
Izjave | Nedelja, 19. 11. 2023. | Komentara: 0

Opozicija da shvati da je i u Vojvodini moguća promena

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je da Ligi i drugim opozicionim strankama atmosfera, u kojoj su pokrajinski izbori raspisani, ide na ruku. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook