Košarkaši zaslužili Spartakovu nagradu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 25. 10. 2012. | Komentara: 0

Košarkaši zaslužili Spartakovu nagradu

NOVI SAD – Potpredsednica Izvršnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević ocenila je danas za NS Reporter da je Skupština grada Novog Sada trebalo da Oktobarskom nagradom ili Novembarskom poveljom oda počast sjajnim novosadskim košarkašima, reprezentativcima Srbije, koji su letos u Atini, na Svetskom prvenstvu u Stritbolu osvojili zlatnu medalju.

MAja Sedlarević

Kako je navela, žao joj je što se ni jedno gradsko udruženje niti institucija nisu setili da ih na vreme predlože, zbog čega ni komisija nije bila formalno u prilici da im priznanje dodeli.
– Pratila sam prepisku koja je tim povodom vođena, ali tad je već bilo kasno da se nešto učini jer su prošli rokovi. Zato se nadam da će naši košarkaši ove godine dobiti Spartakovu nagradu jer je sasvim sigurno zaslužuju – istakla je Sedlarevićeva.

(BILSV, 25. 10. 2012.)



Izjave | Petak, 02. 12. 2022. | Komentara: 0

Marton: Zastava SFRJ mnogo je manje štete nanela od rodoljuba i domoljuba

Upitan da prokomentariše prekršajnu prijavu protiv Hrvata iz Požege, koga su komšije prijavile zbog isticanja zastave SFRJ na svojoj kući na Dan republike, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da su prijave trebali podneti protiv nacionalista.
Izjave | Petak, 02. 12. 2022. | Komentara: 0

Malešević: Birokratija najveća prepreka čistoj energiji

Član Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Mlađan Malešević izjavio je da je Srbija daleko od korištenja čiste energije i napuštanja fosilnih goriva. Malešević učestvuje na konferenciji Energetska održivost u Evropskoj Uniji „Od energetske krize do suvereniteta i autonomije“, koja se održava u Rijeci u organizaciji Liste za Rijeku i Evropske slobodne alijanse. 
Izjave | Utorak, 29. 11. 2022. | Komentara: 0

Mrnuštik: Deca nisu igračke, žene nisu pokretne materice

Deca nisu igračke da se mogu deliti kako tvrde Dveri, niti smo mi žene pokretne materice da nas tako posmatraju. Dalje ruke od naših reproduktivnih prava, dalje ruke od naših materica. Neće moći i neće vam proći, kaže članica Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Mrnuštik



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook