Kostreš: Đilas namerno hteo da uvredi ambasadora SAD

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 28. 05. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Đilas namerno hteo da uvredi ambasadora SAD

NOVI SAD - Upitan da prokomentariše izjavu Dragana Đilasa da će boravak ambasadora Godfrija u Srbiji imati smisla samo ako u SAD otvori etno restoran, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš je izjavio da mu je neverovatno da Dragan Đilas ne razume koja je uloga ambasadora bilo koje zemlje u Srbiji.

LSV

- Zato mislim da je svojom izjavom namerno hteo da uvredi ambasadora SAD i time još jednom pokaže da su mu bliže vrednosti za koje se zalaže Ruska Federacija i koje se primenjuju u Evroazijskoj uniji nego one koje su prihvatljive za sav normalan i demokratski zapadni svet – istakao je Kostreš za rubriku „Pitanje /odgovor“ dnevnog lista „Danas“.


(SzILSV, 28.05.2021)




Izjave | Ponedeljak, 12. 12. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Kosovo je nacionalno, a Vojvodina demokratsko pitanje

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je da je LSV krenula sa obnavljanjem, podmlađivanjem i boljom organizacijom jer se prilagođava novim okolnostima.
Izjave | Petak, 02. 12. 2022. | Komentara: 0

Marton: Zastava SFRJ mnogo je manje štete nanela od rodoljuba i domoljuba

Upitan da prokomentariše prekršajnu prijavu protiv Hrvata iz Požege, koga su komšije prijavile zbog isticanja zastave SFRJ na svojoj kući na Dan republike, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže da su prijave trebali podneti protiv nacionalista.
Izjave | Petak, 02. 12. 2022. | Komentara: 0

Malešević: Birokratija najveća prepreka čistoj energiji

Član Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Mlađan Malešević izjavio je da je Srbija daleko od korištenja čiste energije i napuštanja fosilnih goriva. Malešević učestvuje na konferenciji Energetska održivost u Evropskoj Uniji „Od energetske krize do suvereniteta i autonomije“, koja se održava u Rijeci u organizaciji Liste za Rijeku i Evropske slobodne alijanse. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook