Kostreš: Došao đavo po svoje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 02. 07. 2022. | Komentara: 0

Kostreš: Došao đavo po svoje

NOVI SAD – Došao đavo po svoje. Ovako je generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš prokomentarisao nalaz Demostata da u Srbiji Aleksandar Vučić uživa samo jedan odsto više poverenja od predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina.

LSV

– Dugogodišnja, gotovo histerična, rusofilija podržavana od političkog mejnstrima, koji pored vlasti obuhata i dobar deo opozicije, SPC i većine medija, sa jedne strane, i povlađivanje ekonomskim interesima Ruske Federacije, sa druge strane, recimo poklanjanje NIS-a i potpisivanje štetnog energetskog sporazuma, Srbiju je dovela u poziciju ruske gubernije. Posle zaklinjanja u bratsvo sa Rusijom i upornog odbijanja da Srbija krene put evropskih integracija stvoren je utisak da Srbija ne može bez Rusije, što nas je dovelo do toga da neki građani smatraju da je Putin bitniji od Vučića. Srbija mora odmah da prekine sa ovakvom politikom. Aleksandar Vučić mora prekinuti saradnju sa Putinom i nedvosmisleno se okrenuti EU integracijama i to ne zbog svog rejtinga nego zbog budućnosti Srbije – kazao je Kostreš za Danas.

(SzILSV, 02.07.2022)




Izjave | Četvrtak, 03. 11. 2011. | Komentara: 0

SVM je promenio stav o restituciji

NOVI SAD - Komentarišući najavu skorog usvajanja Zakona o rehabilitaciji, na osnovu kojeg se mogu crpsti i prava na restituciju, a koji bi trebalo da bude usvojen na sednici Narodne skupštine nakon zasedanja koje je u toku, narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov je za Dnevnik istakla da je predlog zakona o rehabilitaciji poboljšan u odnosu na prethodnu verziju.
Izjave | Sreda, 02. 11. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Liga uveliko u pripremi za izbore

NOVI SAD - Potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević izjavila je za današnji Dnevnik da je LSV uveliko u pripremi za predstojeće izbore. Liga je, naime, još krajem juna oformila Centralni izborni štab, koji predvodi zamenik predsednika stranke Bojan Kostreš.
Izjave | Sreda, 02. 11. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Naprednjaci ne mogu da sakriju šešeljevsko lice

NOVI SAD - Takozvani naprednjaci, drugo krilo Srpske radikalne stranke, ne mogu da sakriju svoje šešeljevsko lice - izjavio je za list Danas zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš odgovarajući na pitanje: Kako ocenjujete političke okršaje povodom ruskog ambasadora Konuzina?



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook