Kostreš: Evropski put je jedino rešenje za Srbiju i zemlje regiona

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 13. 04. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Evropski put je jedino rešenje za Srbiju i zemlje regiona

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je evropski put jedino pravo rešenje za Srbiju i zemlje regiona, te da ideja Saše Jankovića da je put ka boljoj budućnosti regiona u udruživanju u Balkansku konfederaciju neće dati željeni rezultat.

LSV

- Evropski put Srbije i svih ostalih država Zapadnog Balkana je jedino pravo i potpuno rešenje za naš region. Svaka druga ideja, pa i ova, necelovita je i neće dati željeni rezultat, tj. poboljšanje kvaliteta života, unapređenje zaštite životne sredine i demokatizaciju društva – rekao je Kostreš za list Danas.

(SzILSV, 13.04.2021)



Izjave | Sreda, 16. 12. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Ko nije za Rusiju, taj nije opozicija

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je danas da bi primio bilo čiju vakcinu koja je međunarodno priznata i proverena. Kako je rekao, priča o tome da li je vakcina kineska ili ne će biti priča o tome po kojoj ceni je ona nabavljena. Ali, kako kaže, njega to ne interesuje jer su u pitanju ljudski životi.
Izjave | Subota, 12. 12. 2020. | Komentara: 0

Stav Obradovića pokazuje amaterizam tzv. opozicije

Promena stava Boška Obradovića oko izlaska na izbore nastavak je amaterske politike koju vodu takozvana Ujedinjena opozicija Srbije, ocenio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izjave | Petak, 11. 12. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Zbog svojih ubeđenja ne valjam ni vlasti ni opoziciji

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da od 1990. godine, kada je ušao u politiku, nije bio omiljen nijednoj vlasti i skoro nijednoj opoziciji jer nema priču, već ubeđenja od kojih nikada ne odstupa. On je gostujući na televiziji Happy istakao da nije ni iz jedne političke kuhinje kojih je nekoliko u Beogradu, već iz Novog Sada, Vojvodine i ima drugačije ideje, što ne valja ni jednima, ni drugima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook