Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 08. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da nikada nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Komentarišući izjavu narodnog poslanika DS-a Srđana Milivojevića da Nikola Tesla danas ne bi mogao da očitava strujomere bez članske karte SNS, Kostreš je rekao da to nije daleko od istine.

LSV

- Korupcija i zloupotrebe javnog sektora od strane vladajuće stranke nisu novina koja je nastala dolaskom na vlast SNS, ali nikada dosad u istoriji višestranačja u Srbiji nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Više ništa nije važno, ni iskustvo, ni stručna sprema, ni znanje već samo partijska pripadnost. Možda ova izjava gospodina Milivojevića zvuči brutalno, ali nije daleko od istine – kazao je Kostreš za „Danas“.

(SzILSV, 08.04.2023)



Izjave | Sreda, 21. 09. 2011. | Komentara: 0

Na Pajtiću najveća odgovornost

NOVI SAD - Parlament Srbije najverovatnije će morati da traži neku drugu većinu za prolaz zakona o javnoj svojini. "Vojvođanski" amandmani su prošli, a poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov za Alo kaže da je sve što znamo o njima stvar unutarstranačkih dogovora.
Izjave | Sreda, 21. 09. 2011. | Komentara: 0

Sa okupatorima nisu sarađivali samo strani državljani

BEOGRAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas u Skupštini Srbije je amandman Vlade Srbije, kojim se precizira da samo strani državljani pripadnici okupacionih snaga nemaju pravo na vraćanje imovine, neprihvatljiv za LSV jer stvara novu nepravdu i relativizuje antifašističku borbu.
Izjave | Utorak, 20. 09. 2011. | Komentara: 0

Prihvatanje amandmana LSV je uslov za podršku zakonu o javnoj svojini

BEOGRAD -  Liga socijaldemokrata Vojvodine uslovljava podršku zakonu o javnoj svojini prihvatanjem amandmana LSV, izjavio je danas u Beogradu poslanik i zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook