Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 08. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da nikada nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Komentarišući izjavu narodnog poslanika DS-a Srđana Milivojevića da Nikola Tesla danas ne bi mogao da očitava strujomere bez članske karte SNS, Kostreš je rekao da to nije daleko od istine.

LSV

- Korupcija i zloupotrebe javnog sektora od strane vladajuće stranke nisu novina koja je nastala dolaskom na vlast SNS, ali nikada dosad u istoriji višestranačja u Srbiji nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Više ništa nije važno, ni iskustvo, ni stručna sprema, ni znanje već samo partijska pripadnost. Možda ova izjava gospodina Milivojevića zvuči brutalno, ali nije daleko od istine – kazao je Kostreš za „Danas“.

(SzILSV, 08.04.2023)



Izjave | Utorak, 02. 08. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Niko ne sme živeti u strahu

NOVI SAD - Komentarišući incident u kojem su huligani preksinoć bejzbol palicama razbili stakla na prostorijama Islamskog centra u Novom Sadu, portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je sinoć u vestima B92 da "niko u ovoj zemlji ne sme živeti u strahu zato što je drugačiji i zato što tamo neka grupa smatra da on ovde ne pripada".
Izjave | Ponedeljak, 01. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Donošenje zakona o svojini bolno političko pitanje

NOVI SAD - Donošenje zakona o javnoj svojini je bolno političko pitanje i njegovo usvajanje je nastavak aktivnosti koje su započete donošenjem Ustava Srbije, Statuta i Zakona o nadležnostima Vojvodine, izjavio je danas zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.
Izjave | Subota, 30. 07. 2011. | Komentara: 0

Vojvodini nadležnost i nad velikim sistemima

NOVI SAD - Izrada Nacrta zakona o javnoj svojini još nije završena jer su politički pregovori "zapeli" oko nadležnosti nad putevima, železnicom, elektromrežom, "Telekomom", lutrijom i poštom, odnosno da li će ti objekti i imovina u Vojvodini pripasti pokrajini ili će ostati u nadležnosti države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook