Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 08. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da nikada nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Komentarišući izjavu narodnog poslanika DS-a Srđana Milivojevića da Nikola Tesla danas ne bi mogao da očitava strujomere bez članske karte SNS, Kostreš je rekao da to nije daleko od istine.

LSV

- Korupcija i zloupotrebe javnog sektora od strane vladajuće stranke nisu novina koja je nastala dolaskom na vlast SNS, ali nikada dosad u istoriji višestranačja u Srbiji nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Više ništa nije važno, ni iskustvo, ni stručna sprema, ni znanje već samo partijska pripadnost. Možda ova izjava gospodina Milivojevića zvuči brutalno, ali nije daleko od istine – kazao je Kostreš za „Danas“.

(SzILSV, 08.04.2023)



Izjave | Ponedeljak, 27. 06. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Usvojeni zakon ne vodi decentralizaciji

BEOGRAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da usvajanje izmena Zakona o finansiranju lokalne samouprave ne vodi u pravcu decentralizacije i da su zbog toga poslanici LSV-a bili uzdražni prilikom usvajanja tog propisa.
Izjave | Ponedeljak, 27. 06. 2011. | Komentara: 0

Elektronski sistem u Skupštini grada Novog Sada

NOVI SAD - Novi sistem elektronskog glasanja i elektronskog vođenja sednica Skupštine grada predstavljen je danas novinarima u Velikoj sali gradskog parlamenta, a predsednik novosadske Skupštine Aleksandar Jovanović ocenio je uvođenje ovakvog sistema kao dobru stvar za lokalni parlament.
Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Čim pomenem vojvođanske pare počnu napadi

NOVI SAD - Kada ja kažem, dobro, kako bi bilo da se vrate malo pare AP Vojvodini, njena imovina i tako dalje, onda počinju napadi. To je vele protivustavno. A jel u skladu sa Ustavom da državna preduzeća imaju svoju slavu " upitao je sinoć u emisji Problem na RTV Studio B, predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook