Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 08. 04. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Nikada više zloupotreba u javnom sektoru kao danas

NOVI SAD – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da nikada nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Komentarišući izjavu narodnog poslanika DS-a Srđana Milivojevića da Nikola Tesla danas ne bi mogao da očitava strujomere bez članske karte SNS, Kostreš je rekao da to nije daleko od istine.

LSV

- Korupcija i zloupotrebe javnog sektora od strane vladajuće stranke nisu novina koja je nastala dolaskom na vlast SNS, ali nikada dosad u istoriji višestranačja u Srbiji nije bilo toliko zloupotreba u javnom sektoru kao danas. Više ništa nije važno, ni iskustvo, ni stručna sprema, ni znanje već samo partijska pripadnost. Možda ova izjava gospodina Milivojevića zvuči brutalno, ali nije daleko od istine – kazao je Kostreš za „Danas“.

(SzILSV, 08.04.2023)



Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Sve zavisi od toga kako ćemo odgovarati na zahteve EU

NOVI SAD - Kada je potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić rekao da možemo brže da pregovaramo od Hrvata za članstvo u EU, pretpostavljam da u to duboko veruje, jer EU i svi njeni zvaničnici ističu da Srbija ima veće administrativne kapacitete od Hrvata " izjavila je za današnju Pravdu portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov.
Izjave | Subota, 25. 06. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Jeremić da nas demantuje delima

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine Vojvodine i potpredsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Maja Sedlarević u izjavi za današnji Pres označila je ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića kao jednog od najodgovornijih što Vojvodina do sada još nije dobila kancelariju u Briselu.
Izjave | Četvrtak, 23. 06. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Do 15. jula Nacrt zakona o javnoj svojini

BEOGRAD - Najkasnije do 15. jula Nacrt zakona o javnoj svojini, kojim će biti definisana republička, pokrajinska i imovina lokalnih samouprava, biće dostavljen Vladi Srbije - potvrdio je u sredu za Novosti zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, predsednik Radne grupe za izradu tog dokumenta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook