Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

NOVI SAD - U Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope nastala je prava drama u četvrtak kada je deo poslanika tražio od izvestioca PS SE Dika Martija da odustane od istrage o trgovini organima na Kosovu, saznaje Pravda. Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže za taj list da je sasvim sigurno da izveštaj Martija zaista boli određene strukture, i da im taj izveštaj jako smeta.
- Određene strukture će pokušati da to zataškaju, ali s druge strane, siguran sam da će snaga evropskih institucija prevagnuti, i da će i Dik Marti, ali i mi ostali uspeti da se izborimo da se pokrene istraga " kaže Kostreš.

(BILSV, 12.03.2011.)




Izjave | Ponedeljak, 24. 08. 2020. | Komentara: 0

Kostreš : Nije nelogično sačekati važne informacije

Bojan Kostreš, funkcioner LSV, kaže za list Danas da je "očigledna važnost sastanka u Vašingtonu i pretpostavljam da će se posle njega znati u kom pravcu i kojim intenzitetetom će se voditi pregovori sa Kosovom. 
Izjave | Nedelja, 02. 08. 2020. | Komentara: 0

Bogaroški: Rešiti nadležnost i finansiranje Vojvodine

Rano je govoriti o tome da li će Vojvođanski front biti deo vladajuće koalicije, ali tu mogućnost ne isključujemo, ako bude poziva za te razgovore, izjavio je danas Branislav Bogaroški, pokrajinski poslanik Lige socijaldemorkata Vojvodine, članice Vojvođanskog fronta.
Izjave | Četvrtak, 30. 07. 2020. | Komentara: 0

Marton: Bojkot izbora jedan od razloga što je Vučić neprikosnoveni vladar

Aleksandra Vučića za neprikosnovenog vladara nije postavio Sem Fabrici, već, između ostalog, i bojkot izbora, izjavio je portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton za list Danas. Tako je prokomentarisao pitanje Borka Stefanovića upućeno Semu Fabriciju zašto EU podržava autokratu Vučića.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook