Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

NOVI SAD - U Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope nastala je prava drama u četvrtak kada je deo poslanika tražio od izvestioca PS SE Dika Martija da odustane od istrage o trgovini organima na Kosovu, saznaje Pravda. Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže za taj list da je sasvim sigurno da izveštaj Martija zaista boli određene strukture, i da im taj izveštaj jako smeta.
- Određene strukture će pokušati da to zataškaju, ali s druge strane, siguran sam da će snaga evropskih institucija prevagnuti, i da će i Dik Marti, ali i mi ostali uspeti da se izborimo da se pokrene istraga " kaže Kostreš.

(BILSV, 12.03.2011.)




Izjave | Subota, 02. 05. 2020. | Komentara: 0

Da li su iznad zakona huligani koji su organizovali bakljade

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i narodni poslanik Nenad Čanak uputio je poslaničko pitanje ministrima unutrašnjih poslova i pravde Srbije Nebojši Stefanoviću i Neli Kuburović o tome da li su „huligani koji su preksinoć organizovali bakljade u Beogradu i drugim gradovima Srbije iznad zakona“.
Izjave | Četvrtak, 30. 04. 2020. | Komentara: 0

Vojvodina, poljoprivrednici i porodice najviše zakinuti rebalansom budžeta

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga izjavila je da se pandemija ne može predvideti, ali da svaka država, po preporuci Svetske zdravstvene organizacije, mora da donese zakone koji se tiču zaraznih bolesti i raznih pandemija.
Izjave | Četvrtak, 30. 04. 2020. | Komentara: 0

Ako zakon ne bude jednak za sve, mogući su sukobi na ulici

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak traži da policija identifikuje učesnike sinoćne bakljade u Beogradu i drugim gradovima Srbije, tokom kojih je vređana opozicija i podržavana aktuelna vlast i dodao da su, ukoliko zakon ne bude jednak za sve, mogući sukobi na ulici.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook