Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 12. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Određenim strukturama smeta Martijev izveštaj

NOVI SAD - U Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope nastala je prava drama u četvrtak kada je deo poslanika tražio od izvestioca PS SE Dika Martija da odustane od istrage o trgovini organima na Kosovu, saznaje Pravda. Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže za taj list da je sasvim sigurno da izveštaj Martija zaista boli određene strukture, i da im taj izveštaj jako smeta.
- Određene strukture će pokušati da to zataškaju, ali s druge strane, siguran sam da će snaga evropskih institucija prevagnuti, i da će i Dik Marti, ali i mi ostali uspeti da se izborimo da se pokrene istraga " kaže Kostreš.

(BILSV, 12.03.2011.)




Izjave | Četvrtak, 23. 04. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Učvrstiti veze sa Evropskom unijom

isoki zvaničnici Evropske unije imaju apsolutno pravo da postave pitanje zašto ne postoji izraz zahvalnosti Evropskoj uniji na bilbordima kao što se to čini sa nekim drugim donatorima naročito u situaciji u kojoj se zna da je Evropska unija, ne samo u periodu pandemije nego i u prethodnih deceniju i više, najveći donator u zdravstvo, ali i mnogim drugim oblastima u Srbiji
Izjave | Petak, 17. 04. 2020. | Komentara: 0

Demokratija nije samo sloboda govora, nego i zaštita društva

Bojan Kostreš, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine, izjavio je danas da demokratija ne znači samo slobodu govora i iznošenja ideja nego i zaštitu društva od destrukcije, nezakonitog i antiustavnog delovanja.
Izjave | Petak, 17. 04. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Delovi SPC krše zakon, podrivaju stabilnost i čine akt biološkog terorizma

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak optužio je danas delove Srpske pravoslavne crkve da saopštavanjem da će crkve biti otvorene u nedelju, za „pravoslavni“ Vaskrs, krše zakon, podrivaju stabilnost zemlje i čine „akt biološkog terorizma“.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook